Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2021/11/15 til 2021/11/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

FENSMARK: Vidner udpegede mulig indbrudstyv
På et tidspunkt lørdag morgen var der indbrud i et hus på Holmegaardsvej i Fensmark, hvor der blev stjålet blandt andet en iPhone og en bil. Bilen blev kort efter fundet i nabolaget, og vidner fortalte politiet om en mulig gerningsmand. Mandag henvendte et vidne sig til politiet og fortalte, at der luskede en mand omkring, som af udseende svarede til det signalement, der var af indbrudstyven. En politipatrulje fandt sidst på eftermiddagen frem til en kun 14-årig dreng, der blev taget med til politistationen som mistænkt for indbruddet. Han blev afhørt på politistationen, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen. 

NÆSTVED: For hurtig knallert
En politipatrulje fik fredag klokken 18.30 øje på en knallertkører, der stod ved sin knallert på en parkeringsplads på Lovvej i Mogenstrup. Da betjentene på et rullefelt testede, hvor hurtigt knallerten kunne køre, viste det sig, at den kunne køre en del hurtigere end tilladt. Derfor blev føreren – en 15-årig dreng fra Næstved – sigtet efter færdselsloven.

NÆSTVED: På tur med hash
Fredag klokken 20.15 blev to 20-årige mænd standset af politiet, da de kom kørende i bil ad Herlufsholm Allé i Næstved. Den ene mand havde 4,4 gram hash på sig, og den anden havde en joint og 6,5 gram hash på sig. De blev begge sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Rullet mens han ventede på taxa
En 22-årig mand fra Nykøbing Falster blev søndag klokken 01.15 passet op af fem personer, mens han stod og ventede på en taxa i Østergade i Næstved. De to af mændene truede den 22-årige med kniv og krævede pung og telefon udleveret. Den 22-årige smed nogle penge fra sig på jorden og kunne flygte fra stedet. Signalementet af gerningsmændene er sparsomt. Mændene beskrives som mørke i huden. To af personerne var iført sort dunjakke af mærket Monclair. De øvrige tre var iført sort tøj. De talte indbyrdes på et fremmedsprog. Eventuelle oplysninger i sagen på telefon 1-1-4.

NÆSTVED: På tur med skunk og kniv
Politiet patruljerede i går aftes ved Lyngstien i Næstved. Her stødte de klokken 20.45 på en 16-årig ung mand fra Maribo, som ved en nærmere undersøgelse viste sig at have en ulovlig kniv og noget skunk på sig. Derfor blev han sigtet efter knivloven og efter lov om euforiserende stoffer. Han brokkede sig efterfølgende over, at betjentene tog hans skunk, og brokkeriet tog en drejning, så det blev til en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Derfor fik han en tredje sigtelse med til samlingen.

HOLME-OLSTRUP: Sigtet for afbrænding
Tirsdag klokken 21.28 fik politiet en anmeldelse om, at der var et større bål ved en ejendom i Holme-Olstrup, og at der lød nogle høje brag. Brandvæsenet og politiet kørte til stedet, og har var der ganske rigtigt gang i et bål, hvor der var kastet forskellige spraydåser ind i flammerne, så de eksploderede. En 41-årig kvinde blev herefter sigtet for overtrædelse af beredskabsloven og af miljøloven.

NÆSTVED: Ulovlig indsamling til SOS Børnebyerne
En kvinde anmeldte tirsdag omkring klokken 12.40, at en indsamler kørte omkring i Kalbyriskvarteret på et elløbehjul og tilsyneladende samlede ind til SOS Børnebyerne, og kort efter henvendte en repræsentant fra Børnebyerne sig til politiet. Der er ikke nogen aktuel indsamling i gang, og selv om den såkaldte indsamler måske har en original indsamlingsbøsse, må det være en, han er kommet til på uærlig vis. Indsamlinger skal være godkendt af Indsamlingsnævnet, og indsamlerne skal kunne forevise tilladelse til indsamlingen. Læs mere på
nævnets hjemmeside.

NÆSTVED: Våben i et tæppe
Baseret på et tip fra en borger gennemførte politiet en ransagning på Nøddehegnet i Næstved lørdag klokken 16.33. Her fandt man to haglgeværer og en jagtriffel, tre knojern og syv knive, samt 18 gram amfetamin. En 44-årig mand blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer. Han blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem ti 1. december. 

NÆSTVED: Kvinde slog mand i hovedet med flaske
En 30-årig kvinde fra Haslev er efter grundlovsforhør varetægtsfængslet frem til 1. december, sigtet for kvalificeret vold efter en episode lørdag klokken 17.00 på banegården i Næstved. Her slog kvinden en 18-årig mand fra Herlufmagle i hovedet med en flaske, så han fik en lang flænge. Den 30-årige og en 33-årig veninde – også fra Haslev – opførte sig tilsyneladende meget opfarende og konfronterende forinden over for de andre passagerer og togpersonalet i toget. Den 33-årige overfaldt den 41-årige togfører, skubbede ham og kradsede ham i ansigtet og ødelagde hans briller. Hun er sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste og er løsladt igen. 

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fensmark Holmegaardsvej Hus Fredag klokken 0.05-11.00 En iPhone og en bil, der blev fundet kort efter
Fensmark Kildedalsvej Hus Onsdag kl. 22.30 – torsdag kl. 7.30 Nøgler
Næstved Gallemarksvej Hus Tirsdag klokken 6.55 To PH-lamper og en dunjakke
Karrebæksminde Hestehaven Hus Fredag klokken 23.53 PH-lamper, smykker og kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Herlufmagle Håndværkervej Mandag klokken 16.13 68-årig mand fra Fensmark Spirituskørsel
Næstved Åderupvej Tirsdag klokken 4.35 32-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Præstø Landevej Fredag klokken 18.15-18.45 En blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert  
Næstved Skyttemarksvej Lørdag kokken 23.24-1.30 Ingen sager  
Næstved Slagelsevej Fredag klokken 15.50-16.30 Der blev afsløret en narkobilist, der også blev sigtet for kørsel uden førerret. Bilen ejer blev sigtet for at have overladt den til en person uden kørekort  
Næstved Vordingborgvej Fredag klokken 17.15-17.45 Ingen sager  
Næstved Herlufsholm Alle Kl. 15.40 – 16.15 En bilist blev målt til at køre 69 km/t, hvor den højest tilladte hastighed er 50 km/t. Det udløser et klip i kørekortet.  
Næstved Holsted Allé Kl. 23.45 – 0.10 Fem køretøjer standset – en blev sigtet for at køre spirituskørsel.  
Næstved Vordingborgvej Fredag klokken 22.45-23.30 En blev sigtet for at køre 79 km/t, selv om hastighedsgrænsen er 60 km/t, en blev sigtet for fejl ved lygterne og en for at køre på en ulovlig knallert  

 

Del på sociale medier