Rundfart Friheden
v/ Hammer Shipping
Kanalvej 4
4700 Næstved
20 23 11 88

Følg Hammer Shipping på Facebook

Se ruteplanen her

At sejle er at føle sig fri
Du behøver ikke have egen båd for at få den følelse af frihed, en sejlads giver. Med Rundfart Friheden kan du sejle på den smukke Karrebæk Fjord og koble helt af for en stund. Rundfart Friheden er en turbåd, der stævner ud fra det karakterfulde havnemiljø i Næstved og runder to af de smukkeste pletter i Danmark: Gavnø med det eventyrlige Gavnø slot og den hyggelige havneby Karrebæksminde med badestrand, ishus og havnemiljø.

Picnic eller en lille fest på vandet
En romantisk picnic for to eller en hyggelig dag med familien? Rundfart Friheden danner den perfekte ramme for en hyggelig og minderig dag. Det er tilladt at medbringe egen mad ombord, og drikkevarer kan købes på båden. Friheden har også catering ombord i form af smørrebrød, tapas, fiskeanretning mm, som du kan nyde på sejladsen, blot du bestiller det minimum tre dage i forvejen. Måske du melder dig på den populære, ugentlige tradition i sommerhalvåret: Stegt flæsk og fjordudsigt ad libitum.

Friheden kan både lejes til fester og firmaarrangementer. Den smukke båd er også helt ideel til et intimt bryllup, selvfølgelig med stop på Gavnø Slot, som en perfekt ramme for bryllupsbillederne. Hammer Shipping er gerne behjælpelig med at arrangere det hele, inklusiv musik om bord.

En tid til alt
Man siger, der er en tid til alt. Men nogle gange kræver det en særlig prioritering at få afsat tid til at slappe af og bare være i nuet. Det er godt givet ud med et par herlige timer på vandet, og den ro en sådan naturoplevelse giver. Ønsker man oplevelser undervejs, er der med denne rute gode grunde til at hoppe af, for så at vende tilbage til en senere afgang og lade sig sejle tilbage til udgangspunktet.

Måske er det tid til et høstmarked eller en musikfestival i Karrebæksminde. Det kan også være det er den tid på året, hvor julebazaren på Gavnø trækker i dig. Uanset hvad skal du unde dig selv en tur med Friheden på Karrebæk Fjord. Danmark er nu engang dejligst fra søsiden.

Kunderne siger…
”Så smukt. Har været med et par gange i år, og har kun rosende ord til Hammer Shipping. Det har været alletiders ture, og besætningen om bord er altid en fornøjelse. Ses igen.” (Heidi)

”Det er hyggeligt og godt.” (Per)

”Turen fra Næstved til Karrebæksminde og retur var en super oplevelse.” (Betina)

”Fantastisk tur. Vi sejler snart med jer igen.” (Lene)

Kontakt Hammer Shipping og book den tur, du ønsker.

 

premiumpartner