skousen1Skousen Næstved
Merkurvej 2
4700 Næstved
Tlf. 55 77 65 65
naestved@skousen.dk

Følg Skousen Næstved på Facebook

Alt til husholdningen hørende
Skousens store forretning i Næstved ligger lunt og godt mellem de andre store varehuse og butikker i byens østlige indkøbshjørne. Det er nemt at komme til og fra butikken, da hovedvej 54 er lige uden for butikkens indgangsdør, og hvis du kommer sydfra, fører Næstveds ring øst dig lige til byens store handelsområde.

Skousen fører vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, frysere, komfurer, ovne, emhætter og meget mere, som hører husholdningen til.

Efter at netbutikkerne har gjort deres indtog på markedet, og nethandelen er vokset ud af barnestadiet, er mange fysiske butikker i stigende grad blevet presset på deres indtjening. Nogle butikker har ligefrem oplevet, at der er kunder, som kommer ind i butikken, får en grundig betjening og bliver afklarede i deres valg, men som alligevel forlader butikken uden varen. Den bliver i stedet indkøbt gennem en netbutik, hvor den som oftest kan fås billigere.

Spar med Skousen
Hos Skousen har man taget konsekvensen af denne udvikling, og alle kædens butikker matcher derfor laveste netpris. Som kunde kan man således trygt gå ned i Skousen i Næstved, når man skal udskifte det gamle køleskab eller vaskemaskinen. For hos Skousen kan man kombinere den personlige rådgivning og den gode service med den laveste netpris. Dermed får man som kunde det bedste fra begge verdener, og det er jo slet ikke så tosset.

Man har hos Skousen valgt at gå væk fra det normale i hvidevarebranchen, hvor virksomheder har to forskellige priser; én pris i den fysiske butik og en anden oftere lavere pris i samme firmas netbutik. For de fleste kunder giver denne forskel ikke megen mening, og det har man hos Skousen erkendt. Derfor får kunderne hos Skousen den nye opvaskemaskine til den bedste pris på markedet, og det er uanset, hvem der har lagt niveauet den pågældende dag.

Kæmpe udvalg, altid billigst
Hvis man som privatkunde mod forventning alligevel finder produktet billigere hos en konkurrent, matcher Skousen i Næstved altid den pågældende pris. Det eneste der kræves er, at du har fundet prisen hos en danskejet webshop eller i en fysisk butik i kongeriget. Desuden skal varen være en del af Skousens sortiment, den skal være på konkurrentens lager til onlinekøb, prisen skal gælde på købstidspunktet, og gælder ikke for demovarer og lignende. Skulle det ske, så printer man bare dokumentationen hjemmefra eller tager dialogen med medarbejderen i butikken. Laveste pris, den får man altid hos Skousen.


sølvpartner