Grønt Design
v/Henrik Nielsen
Karlshøj 6
4733 Tappernøje
Tlf.: 21 59 38 28
E-mail: kontakt@groent-design.dk

Følg Grønt Design på Facebook

Din anlægsgartner i Næstved
Ejer du et hus med have, har du alletiders mulighed for at skabe dit eget lille stykke Paradis. Grunden omkring din bolig kan blive de skønneste uderum, hvis du indretter dem rigtigt. Havens rum minder om husets rum, forstået på den måde, at der er gulv, vægge og loft at tage hensyn til. Gulvet kan være en græsplæne eller belægning, væggene kan udgøres af hegn eller hække, og loftet er alt det du ser, når du kigger op; trækroner og høje buske. Det kan også være en pergola beklædt med klatreplanter.

Hvert haverum bør have en funktion; skal det bruges til spisning, madlavning, dyrkning af grøntsager, leg, solbadning? Eller er det et rum, man går igennem og nyder duftene og biernes summen, farverne og formerne på planterne langs stien?

Hjælp til nye haver
En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. De fleste af kunderne bor i Næstved, Tappernøje, Præstø og Vordingborg, men Grønt Design løser opgaver på hele Sjælland.

Terrasser, trapper, stier
Henriks speciale er flisebelægninger. Grønt Design anlægger ny og renoverer gammel belægning, hvad end der er tale om terrasser, trapper, ramper, støttemure, højbede, stier eller trædesten. Havefirmaet i Tappernøje har erfaring med alle typer fliser fra de små herregårdssten til de største havefliser. Fliserne kan med fordel kombineres, så der opstår et mønster.

Hos Grønt Design får du altid kvalitetsarbejde leveret til tiden til konkurrencedygtige priser.

Har du brug for vejledning til gør det selv-opgaver, er du velkommen til at give Henrik et kald.

Staudebede og busketter
Har du brug for hjælp til at tilplante og vedligeholde grønne områder, kan Grønt Design hjælpe. Nye haver kræver en del lugning, så ukrudtet ikke tager over. Med tiden vil stauderne dække jorden, så ukrudtet får sværere ved at etablere sig. Stauder som storkenæb og hosta er særlig effektive til at kvæle rodukrudt. Busketter med spiræa og kranstop er også velegnede til at skabe “lugefri” områder i haven. Men alle områder kræver nogle timers arbejde om foråret.

Beskæring og træfældning
Gamle tilvoksede haver kræver ikke så meget lugning, men masser af beskæring og træfældning. Det er ofte bortskaffelsen af afklip, der er den mest tidskrævende del af opgaven. Grønt Design kan hjælpe med den årlige klipning af hække og buske. Måske har du stedsegrønne buske, der skal formklippes. Måske har du et træ, der er blevet for stort, og skal fældes eller reduceres. Måske har du brug for at få fjernet træstubbe, så jorden er klar til nye planter.

Har du brug for hjælp til at holde græsplænen veltrimmet og ukrudtsfri, kan du også få et godt tilbud hos Grønt Design.

Snerydning og rørlægning
I vinterhalvåret er der ikke så meget at gøre i haven, men ofte vil man kunne arbejde med både beskæring samt belægning og andre “grå” anlæg.

Grønt Design kan hjælpe med alle former for anlægsopgaver, også rør. Hvis du skal have repareret en tagbrønd eller etablere en ny måde at opsamle eller bortlede regnvand, skal du ringe og få et tilbud.

Når sneen falder, tilbyder Grønt Design snerydning, glatførebekæmpelse og saltning. Vintertjeneste udføres med både store og små maskiner på hele Sydsjælland.


sølvpartner