ib nordmark
Ib Nordmark

Ib Nordmark VVS A/S
v/ Ib Nordmark
Glumsø Erhvervspark 3
4171 Glumsø
Tlf. 57 64 38 00
nordmark.vvs@mail.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag 7.00 – 15.15
Fredag 7.00 – 14.30

Håndværker af den gamle skole
Ib Nordmark startede som selvstændig tilbage i 1994, da han etablerede sit firma Ib Nordmark VVS. I årene, der er gået siden, er firmaet vokset støt og roligt, så det i dag består af fem fuldt udstyrede servicevogne med både materialer og værktøj. Firmaet var i 2003 vokset ud af de daværende rammer, og man flyttede til et nyopført byggeri i Glumsø Erhvervspark, hvor der blev etableret værksted, kontorlokale samt en mindre udstilling. Det er en ideel placering for firmaet, fordi de faguddannede vvs-montører dermed hurtigt til dagligt kan servicere kunderne i både Næstved, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Hos Ib Nordmark VVS stræber man dagligt efter at kunne kalde sig håndværker af den gamle skole, hvor et ord står til troende og en aftale overholdes. Godt og ordentligt håndværk er for firmaet en æressag, som man gerne skilter med. Ib Nordmark VVS inkluderer derfor to års service på de anlæg, som man leverer til kunderne. Normalen inden for vvs-branchen er kun ét års service. Firmaet er autoriseret af Sikringsstyrelsen samt medlem af vvs-branchens garantiordning.

ib nordmark bad
Nyt badeværelse

Nyt bad
Ib Nordmark VVS bygger naturligvis mange badeværelser. Gennem årene har der både været tale om ombygninger og nybyggeri. Uanset om du blot skal have skiftet en vandhane eller bygget et helt nye badeværelse op fra grunden, er VVS-firmaet i Glumsø klar til at give dig et godt tilbud.

Specialister i varme
Hos Ib Nordmark VVS laver montørerne alt fra badeværelser til den almindelige udskiftning af haner og rør, men firmaets speciale er varme-området, hvor man har mange års indgående erfaring med solvarme, jordvarme, pillefyr, gasfyr, varmepumper og den indledende generelle energirådgivning til den enkelte kunde. Kundens varmebehov og situation danner altid udgangspunktet for analysen, hvor Ib Nordmark VVS leverer individuel rådgivning med henblik på hvilken løsningsmodel, der passer bedst til de opstillede ønsker og behov.

Gulvvarme
Gulvvarme

Alle kunder er forskellige, men erfaringen som montørerne tager med sig, når de har løst en kundes varmebehov, kan anvendes og kombineres på de næste mange kunder. Er det et mindre anneks, der skal varmes op, kunne en varmepumpe være relevant. Her kan Ib Nordmark VVS træde til med deres faglighed og rådgive dig om den mest optimale løsning, der sparer energi, som har lave driftsomkostninger, og som også i det lange løb virker efter hensigten.

Er dine varmeudgifterne ved at løbe løbsk, eller vil du gerne gøre en ekstra indsats for miljøet? Ib Nordmark VVS kommer altid gerne forbi til en uforpligtende snak om dine varmeudfordringer og hvilke løsninger, der kunne være relevante. Ring på tlf. 57 46 38 00 eller kontakt firmaet via hjemmesiden.


sølvpartner