rodis autocenterRodi’s Autocenter
V/ Rodi Hani Habo
Jørgen Jensens Vej 3
4700 Næstved
Tlf: 42 75 87 82
E-mail: rodisauto@hotmail.com

Følg Rodi’s Autocenter på Facebook 

Åbningstider
Værksted
Mandag-fredag kl. 8-16
Weekend lukket

Bilsalg
Mandag-fredag kl. 8-17
Lørdag 10-14
Søndag lukket

rodiFemstjernet bilcenter
“Købte en brugt Renault hos Rodi i januar. Rigtig venlig og serviceminded forhandler, der hurtigt, effektivt og med et smil har løst de par fejl og småskavanker, der siden har vist sig i garantiperioden. Kan kun anbefale til andre.” – Martin Rovang Jensen.

Sådan lyder en af mange gode anmeldelser af Rodi’s Autocenter på de sociale medier.

Rodi’s Autocenter tilbyder reparation og service af såvel nye som gamle biler. Autocentret i Næstved råder over det nyeste tekniske udstyr, og mekanikerne efteruddannes løbende. Bilfabrikkernes anvisninger følges altid, ligesom værkstedet udelukkende bruger reservedele af høj kvalitet. Der ydes 3 års garanti på alle reservedele.

Book service 

rodis autocenter2Mange års erfaring
Rodi’s Autocenter er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver – både personbiler og varebiler.

Rodi’s Autocenter er en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik, som sikrer dig korrekt og professionelt udført håndværk. Mekonomen er Skandinaviens største autogrossist, hvilket sikrer dig den bedste pris, kvalitet og garanti på reservedele.

Du kan altid forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris. Uanset bilmærke, model og årgang bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog.

Værkstedet tilbyder alle former for mekanisk og elektrisk arbejde foruden reparation af autoskader, udskiftning af ruder, klargøring til salg, syn, omsyn, montering af diverse biludstyr mv.

Værkstedet reparerer også el-biler, campingvogne, trailere, veteranbiler.

Lånebil, lejebil og nye brugte biler
Når din bil er på værkstedet, kan du få en lånebil. Rodi’s Autoværksted tilbyder også biludlejning.

Har du brug for en “ny” bil, har Rodi’s Autocenter flere brugte biler til salg. I udvalget finder du bilmærker som Audi, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Seat, Toyota og Volkswagen.

Dækopbevaring
Når det er vintertid anbefales vinterdæk, der er betydeligt bedre til at bremse end almindelige dæk. Du kan købe ny dæk og fælge enkeltvis eller i komplette sæt til konkurrencedygtige priser.

Udover at skifte dine dæk, når årstiderne skifter, tilbyder Rodi’s Autocenter at opbevare vinter/sommerdæk, så du får frigjort plads i garagen.


sølvpartner

Del på sociale medier