Rodis Autocenter
Holsted Park 16
4700 Næstved
Tlf: 42 75 87 82

Book en tid online

Følg Rodis Autocenter på Facebook 

Åbningstider
Se åbningstiderne her

Alt indenfor biler
“Helt fantastisk sted at handle biler og fuldstændig sublimt værksted med service og kvalitet på højeste niveau! Elsker trygheden i min bil altid er i gode hænder hos Rodi”

Sådan lyder en af mange gode anmeldelser af Rodis Autocenter på de sociale medier.

Rodis Autocenter flyttede i efteråret 2023 til nye og større lokaler i Holsted Park, hvor de fortsat tilbyder reparation og service af såvel nye som gamle biler.  Autocentret i Næstved råder over det nyeste tekniske udstyr, og mekanikerne efteruddannes løbende. Bilfabrikkernes anvisninger følges altid, ligesom værkstedet udelukkende bruger reservedele af høj kvalitet. Der ydes 3 års garanti på alle reservedele.

Mange års erfaring
Rodis Autocenter er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver – både personbiler og varebiler.

Rodis Autocenter er en del af Bosch Carservice, som sikrer dig korrekt og professionelt udført håndværk. Du kan altid forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris. Uanset bilmærke, model og årgang bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog.

Værkstedet tilbyder alle former for mekanisk og elektrisk arbejde foruden reparation af autoskader, udskiftning af ruder, klargøring til salg, syn, omsyn, montering af diverse biludstyr mv.

Værkstedet reparerer også el-biler, campingvogne, trailere, veteranbiler.

Lånebil, lejebil og nye brugte biler
Når din bil er på værkstedet, kan du få en lånebil. Rodis Autoværksted i Næstved tilbyder også biludlejning.

Har du brug for en “ny” bil, har Rodis Autocenter flere brugte biler til salg. I udvalget finder du bilmærker som Audi, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Seat, Toyota og Volkswagen.

Dækopbevaring
Når det er vintertid anbefales vinterdæk, der er betydeligt bedre til at bremse end almindelige dæk. Du kan købe ny dæk og fælge enkeltvis eller i komplette sæt til konkurrencedygtige priser.

Udover at skifte dine dæk, når årstiderne skifter, tilbyder Rodis Autocenter at opbevare vinter/sommerdæk, så du får frigjort plads i garagen.

 

 

sølvpartner