AOF Næstved & Susålandet
Riddergade 16
4700 Næstved
20 40 42 10
post@aof-naestved.dk

Kontorets telefontider
Mandag-fredag 9-16
Indtal en besked, så bliver du ringet op

Kontorets træffetider
Mandag 12-14
Onsdag 10-15

Følg AOF Næstved & Susålandet på Facebook

Mange muligheder for et aktivt fritidsliv tæt på dig
Hos AOF i Næstved er der rig mulighed for at lære nyt på kurser, opleve film, teater, koncerter eller deltage i foredrag og debatter. Her kan du træne kroppen, hovedet og hjernen i selskab med andre kursister og dedikerede undervisere, instruktører og foredragsholdere.

Kurser, foredrag og aktiviteter finder sted rundt omkring i byen og omegnen. Der er endvidere masser af muligheder for at komme på spændende rejser; endagsture i Danmark eller Sydsverige eller længere ture til udlandet med rutinerede guider og uforglemmelige oplevelser.

Udvalget af tilbud er bredt
AOF Næstved & Susålandet har f.eks. fokus på særlige områder som familieaktiviteter, og AOF Seniorhøjskolen tilbyder rigtig mange kurser og aktiviteter til netop den målgruppe.

Spiller du musik, eller vil du gerne prøve kræfter med et instrument er der gode muligheder for det med et stort og bredt program indenfor både musik, sang og drama. Det er også stedet, hvor du kan blive klogere på brugen af computere, tablets og smartphones

Sommerhøjskole og nyhedsbrev
I 2019 har temaet for AOF Sommerhøjskole i Næstved været ”Herremænd og bondeliv – Godsøkonomi, kvindearbejde og livet på landet gennem 600 år.”

Emnet skifter, men rammerne ligger fast: Et dygtigt sammensat program med eksempelvis heldagsudflugter i Næstved omegn på klostre, herregårde og kirker med dygtige kulturhistorikere, der kan åbne historien op.

Sommerhøjskolen finder sted i uge 29 og 31, og du kan få tilsendt programmet, så snart det ligger færdigt, ved at ringe eller sende en mail. Du kan få det månedlige nyhedsbrev ved at sende en mail med anmodning om tilmelding, så kommer det helt automatisk i din postkasse.

Øget livskvalitet og nye venskaber
Et godt fritidsliv øger livskvaliteten for den enkelte og bidrager positivt til det sociale fællesskab i lokalmiljøet. Har du behov for fordybelse, et koncentreret kursus, der kan forbedre dine evner som musiker, kok eller skærmbruger, eller søger du fælles oplevelser, nye venner og bekendtskaber, så er mulighederne mange og kvaliteten høj hos AOF Næstved & Susålandet.

Mulighed for nedsat kursusbetaling
Pensionister, arbejdsledige og efterlønsmodtagere med bopæl i Næstved Kommune kan få nedsat deltagerbetaling.

sølvpartner