Foto: Næstved Teater

Næstved Teater 
Ny Ridehus
Grønnegades Kulturcenter, Kvægtorvet
4700 Næstved
Tlf. 26 25 18 50

Næstved Teater på Facebook 

Professionelle teaterforestilllinger
I 1972 stiftede en gruppe ildsjæle Teaterforeningen for Næstved og Omegn. Det blev senere til Næstved Teaterforening – og i dag Næstved Teater.

Foreningen har kontor på Fodbygårdsvej 153, men forestillingerne opføres normalt i Ny Ridehus, Grønnegades Kulturcenter i hjertet af Næstved.

På plakaten er året rundt et varieret udbud af professionelle teaterforestillinger for både børn, unge og voksne. Udover alsidigheden har teatret som formål at skabe tilfredsstillende bygningsmæssige rammer om forestillingerne.

I nyere tid har man på Næstved Teater oplevet bl.a. musicalen Skatteøen, komedien Den Grønne Elevator, dramaet Festen og krimien A Picasso. Alle med førende danske skuespillere i hovedrollerne, eksempelvis Lars Bom. Bodil Jørgensen, Tommy Kenter, Stine Stengade og Anders Bircow.

Har du spørgsmål til programmet eller de enkelte forestillinger, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 26 25 18 50. Foreningen træffes normalt bedst i tidsrummet 15-17.

Køb billetter online
Ønsker du billetter til en forestilling, skal de købes online via Billetten.dk. Når du er registreret som medlem, vil du kunne købe billetter til abonnementspris.

Alle pladser er nummererede. Ved caféteaterforestillingerne sidder man ved runde borde med fire pladser ved hvert bord. De enkelte borde vil få et nummer, som fremgår af billetten.

Du kan blive medlem af Næstved Teater, hvis du køber tre forestillinger fra voksenteateret i løbet af en sæson. Et medlemsskab giver dig 40 kr. i rabat pr. billet samt forkøbsret. Unge under 25 år får altid rabat.

Hvis du bliver forhindret i at benytte dine billetter, kan du bytte dem til en anden forestilling senest to dage før opførelsen. Er der udsolgt til forestillingen, vil Næstved Teater gerne påtage sig at sælge dine billetter i kommission.

Nem parkering
Når du skal i Næstved Teater, kan du parkere ved Kvickly, hvor der ikke er tidsbegrænsning efter kl. 18. Du finder Ny Ridehus ved at gå gennem indgang 22A i glasfacaden ud mod parkeringspladsen.

Lokale ildsjæle
Teatret ledes af en bestyrelse bestående af 11 lokale folk med Jørgen Hvidtfelt i spidsen. Formanden, der fyldte 70 år i 2015, havde på det tidspunkt 36 års anciennitet som formand for Næstved Teaterforening.

Næstved Teater sponsoreres af en lang række lokale erhvervsdrivende. Desuden støtter Næstved Kommune teatret med tilskud via Matchpuljen.

Foto: ABW

sølvpartner