jette harderJette Harder 
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Tlf. 55 45 14 27

Åbningstider
Hverdage og aften ifølge tidsbestilling. Kontakt.

SI-behandler – strukturel integration
“Det skal lyde en stor tak til dig, fordi du har hjulpet mig til en dagligdag, som nu er til at holde ud” – Peter Hansen, Næstved

“Fik en super behandling og gode forklaringer om min krop og hvad problemet med min arm og ryg kunne være.” – Palle Nielsen, Nykøbing F.

Sådan lyder et lille udpluk af positive tilkendegivelser fra nuværende og tidligere klienter hos Jette Harder.

Jette er oprindeligt uddannet patologisk laborant på Hvidovre Hospital og har således et solidt kendskab til, hvordan kroppen fungerer helt ned på celleplan.

jette harder babyI 1992 blev hun Læge- og Fysioterapeut eksamineret massør fra Gentofte Massage skole og startede straks efter som selvstændig massør. I starten som mobil massør og siden med egen klinik.

I 2004 tog Jette en efteruddannelse i Ida P. Rolf Metode i Strukturel Integration på Stanley Rosenberg Instituttet. Metoden ligger i dag til grund for det meste af Jette Harders arbejde med klienterne, uanset symptomer.

Jette tilbyder behandlinger fra top til tå. ALT er en ansigtsløftningsteknik, der arbejder i bindevævet og kan lave strukturelle forandringer. Dels ved at løfte øjenlåg og ændre en snerpet mund til en glad, dels ved at afhjælpe ansigtslammelse og kæbespændinger.

Her får du et hurtigt overblik over behandlinger og priser. 

jette harder behandlingFærre smerter, bedre præstation
Strukturel Integration hjælper dig med at opbygge en bedre kropsholdning og -funktion samt en bedre livskvalitet. Metoden er effektiv til at komme af med smerter, eksempelvis i hoved, ryg, ben og fødder.

Mange patienter, der er tabt i den konventionelle sundhedssystem, bliver hjulpet af metoden. ”Jeg kan fjerne op til 75 % af skavankerne. For dig der har mange fysiske problemer kan det ses og mærkes meget. Hvis du ikke har så mange skavanker, kan det mærkes alligevel. Er du toptrænet idrætsmand kan det betyde, at du får 5 % mere overskud i kroppen og måske kan kommer på 1. pladsen i stedet for 2. pladsen”, fortæller Jette Harder.

Fokus på bindevævet
Fokusområdet er bindevævet, som findes rundt om og gennem musklerne, organerne og under huden. Kort sagt det, der binder kroppen sammen. “Alle vores oplevelser bliver lagret i bindevævet. Derfor fortæller kroppens holdning noget om hvad livet har budt os. Jeg kan ikke se, hvad der er historie, og hvad der er nutid. Jeg kan kun se, hvad kroppen fortæller lige nu og her. Når jeg ændrer kropsholdningen, hjælper jeg kroppen til at give slip på oplevelserne, så oplevelserne bliver til historie i stedet for belastning,” fortæller Jette Harder.

Behandling af dyr
I 2009 blev Jette Harder opfordret af dyrlæge Bente Iversen til at anvende metoden på hunde, og det viste sig at være meget effektivt. Siden har Jette behandlet heste, katte og endda en ko, der skulle aflives. Det viste sig, at koen bare havde et skævt bækken med stærke smerter til følge. Efter to behandlinger var koen glad og rask.

Foredrag og kurser
Ønsker du mere viden om, hvordan Strukturel Integration kan hjælpe mennesker eller dyr, er du velkommen til at kontakte Jette Harder. Du kan også bestille et foredrag eller et kursus.


sølvpartner