nvdNVD Næstved Vinduer & Døre
Bådebyggervej 10
4700 Næstved

Tlf: 40 45 64 98
Mail: Mail@nvdenergi.dk

Følg NVD Næstved Vinduer & Døre på Facebook

Nye døre, vinduer og energiløsninger
“Store nye vinduespartier pryder nu stuen. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt. Resultatet taler for sig selv. Vi yderst tilfredse med processen og det færdige produkt” – Mads

“Udskiftning af fire terrassedøre: god service før, under og efter; flot udført arbejde, flot finish og pæn oprydning. Der venter flere opgaver til NVD herfra!” – Mikael

“Vi fik udskiftet vores havedør, det forløb nogenlunde smertefrit, NVD kunne jeg godt finde på at bruge igen” – Robert

Det er blot et udpluk af den ros, som NVD Næstved Vinduer & Døre får af tilfredse kunder, som stammer fra hele Sjælland.

Virksomheden i Næstved har specialiseret sig i energirenovering med fokus på nye døre og vinduer, der har en positiv effekt på varmeregningen og indeklimaet. 

Erfaren energivejleder
NVD blev etableret i 2007 af Lars Kjærsgaard Bendtsen, der lagde ud med at løse klassiske tømreropgaver som døre og vinduer. I 2011 begyndte virksomheden at montere solcelleanlæg og varmepumper, og i 2013 kom turen til vindmøller til private husstande. Al Fugeservice er i dag en del af NVD, så hvis du har brug for fugning af gulve, vinduer eller vådrum, er du kommet det rigtige sted hen.

Hermed kan NVD tilbyde en samlet energiberegning og renovering/optimering under energivejlederordningen. Energivejledere er uddannet til at samarbejde med andre fagentreprenører og underentreprenører om en løsning, der dækker flere fagområder og sikrer ejeren af bygningen en energioptimal løsning.

Vinduer og døre
NVD løser alle opgaver indenfor projektering, salg, rådgivning, opmåling, montage og renovering af vinduer og døre. Vinduer og døre er ofte en af de dyre poster i renoveringsbudgettet, så det er vigtigt at vælge rigtigt første gang. NVD samarbejder med nogle af Danmarks bedste producenter af vinduer og døre.

Nye vinduer og døre skal passe til huset, og de skal holde i mange år. Ofte kan du spare mange penge ved rigtig rådgivning. Dels vil du kunne spare i omegnen af 25% på din varmeregning, men de rigtige løsninger øger også husets salgsværdi, fordi de lukker mere lys ind og generelt er mere funktionelle.

Du kan få skiftet vinduer og døre året rundt – også når vinteren er koldest. Det tager ikke mange minutter at placere det nye vindue, så varmetabet er ikke så stort, som mange frygter.

nvd2Solceller
NVD løser alle opgaver indenfor projektering, salg, opsætning og tilslutning af solcelleanlæg i hele landet. Solenergi-eksperten i Næstved er autoriseret Solar-Edge forhandler på Sjælland for Sveigaard Green Energy, og medlem af Dansk Solcelleforening.

I samarbejde med ingeniørfirmaet Sveigaard Green Energy kan NVD tilbyde Danmarks mest effektive solcelleanlæg. Ved hjælp af “solaredge” teknologien yder NVDs solceller op til 25 % mere end konkurrerende anlæg på markedet.

På NVDs tabeller kan du få indikation af, om det kan betale sig for dig at få solceller. Du er også meget velkommen til at kontakte NVD og få en gratis vurdering. Selvom solen ikke skinner så ofte på vores breddegrader, så vil solceller være en god investering for de fleste husejere.

Med solceller kan du starte din egen miljøvenlige el-produktion; dit solcelleanlæg kan f.eks. medfinansiere din varmepumpe.

Kontakt NVD Døre & Vinduer

sølvpartner