nvdNVD Salg og montage
Johanne Korchsvej 16
4700 Næstved
E-mail: mail@nvdsalgogmontage.dk
Telefon: 40 45 64 98

Følg NVD Salg og montage på Facebook

Nye døre, vinduer og energiløsninger
“Kvalificeret rådgivning, omhu og akkuratesse i udførelsen gør alt sammen, at vi meget gerne anbefaler NVD salg og montage.” – Birgit og Gregers på Næs

Det er blot et udpluk af den ros, som NVD Salg og montage får af tilfredse kunder, som stammer fra hele Sjælland.

Virksomheden i Næstved har specialiseret sig i energirenovering. Nye døre og vinduer har en positiv effekt på varmeregningen. Det samme har solpaneler eller en varmepumpe. Ja, NVD Salg og montage installerer endda små vindmøller for private og erhvervsdrivende.

nvd4Erfaren energivejleder
NVD blev etableret i 2007 af Lars Kjærsgaard Bendtsen, der lagde ud med at løse klassiske tømreropgaver som døre og vinduer. I 2011 begyndte virksomheden at montere solcelleanlæg og varmepumper, og i 2013 kom turen til vindmøller til private husstande. Hermed kan NVD tilbyde en samlet energiberegning og renovering/optimering under energivejlederordningen.

Energivejledere er uddannet til at samarbejde med andre fagentreprenører og underentreprenører om en løsning, der dækker flere fagområder og sikrer ejeren af bygningen en energioptimal løsning.

nvd3Vinduer og døre
NVD løser alle opgaver indenfor projektering, salg, rådgivning, opmåling, montage og renovering af vinduer og døre. Vinduer og døre er ofte en af de dyre poster i renoveringsbudgettet, så det er vigtigt at vælge rigtigt første gang. NVD samarbejder med nogle af Danmarks bedste producenter af vinduer og døre.

Nye vinduer og døre skal passe til huset, og de skal holde i mange år. Ofte kan du spare mange penge ved rigtig rådgivning. Dels vil du kunne spare i omegnen af 25% på din varmeregning, men de rigtige løsninger øger også husets salgsværdi, fordi de lukker mere lys ind og generelt er mere funktionelle.

Du kan få skiftet vinduer og døre året rundt – også når vinteren er koldest. Det tager ikke mange minutter at placere det nye vindue, så varmetabet er ikke så stort, som mange frygter.

nvd2Solceller
NVD løser alle opgaver indenfor projektering, salg, opsætning og tilslutning af solcelleanlæg i hele landet. Solenergi-eksperten i Næstved er autoriseret Solar-Edge forhandler på Sjælland for Sveigaard Green Energy, og medlem af Dansk Solcelleforening.

I samarbejde med ingeniørfirmaet Sveigaard Green Energy kan NVD tilbyde Danmarks mest effektive solcelleanlæg. Ved hjælp af “solaredge” teknologien yder NVDs solceller op til 25 % mere end konkurrerende anlæg på markedet.

På NVDs tabeller kan du få indikation af, om det kan betale sig for dig at få solceller. Du er også meget velkommen til at kontakte NVD og få en gratis vurdering. Selvom solen ikke skinner så ofte på vores breddegrader, så vil solceller være en god investering for de fleste husejere.

Med solceller kan du starte din egen miljøvenlige el-produktion; dit solcelleanlæg kan f.eks medfinansiere din varmepumpe.

Vindmøller til private
En husstandsmølle leverer energi til ejendommens eget forbrug – enten som elektricitet, varmt vand eller en kombination af elektricitet og varme.

Udbuddet af små vindmøller er steget stærkt i de seneste år. NVD sælger og opsætter vindmøller i samarbejde med Urhøj, som er én af de erfarne spillere på markedet.

Nyt køkken på en dag
I samarbejde med OK Køkkenrenovering tilbyder NVD at montere køkken, bryggers, garderobe eller bad – hurtigt og billigt. NVD udskifter nemlig kun de dele, som er nedslidt eller utidssvarende, eksempelvis låger, skuffer og bordplade.

Ring og bestil et gratis besøg, hvor du kan få præsenteret det brede sortiment af låger, skuffer og tilbehør til køkken, bad og garderobe.


sølvpartner

Del på sociale medier