Næstved Aftenskole 
Teatergade 4
4700 Næstved
Tlf. 55 72 18 25
info@naestvedaftenskole.dk

Følg Næstved Aftenskole på Facebook

Kontorets åbningstider
Mandag torsdag kl. 9.00-15.00
Fredag kl. 9.00-12.00

Fri folkeoplysning
Dansk Oplysnings Forbund organiserer aftenskoler, der ønsker at udbrede folkeoplysning på et frit og neutralt grundlag – uafhængigt af partipolitik.

Den landsdækkende organisation rummer ca. 250 aftenskoleforeninger samt enkelte daghøjskoler og sprogskoler fordelt over hele Danmark. En af dem ligger i Næstved.

Næstved Aftenskole ledes af en bestyrelse, som vælges hvert år på generalforsamlingen. Alle med interesse for skolen kan blive medlem.

Kurser for enhver smag
Næstved Aftenskole tilbyder en bred vifte af kurser indenfor bevægelse og kreativitet samt boglige og praktiske fag.

Du kan dyrke motion på mange forskellige niveauer eller opdatere dine sprog- eller IT-kundskaber.

De kreative fag spænder over alt fra porcelænsmaling til møbelpolstring. En særlig kunstskole dyrker akvarel- og akrylmaling.

Kursusoversigt 

Busture og foredrag
Udover en lang række kurser arrangerer Næstved Aftenskole busture, eksempelvis til teateroplevelser i storbyen eller markante seværdigheder i ind- og udland.

Man kan også opleve foredrag om forskellige kulturelle emner. Ved juletid kan man eksempelvis blive klogere på baggrunden for danske juletraditioner.

Har du en idé til et ny kursus eller foredrag, er du velkommen til at kontakte Næstved Aftenskole. Alle undervisere har stor faglig kompetence, evne til god kommunikation med mange mennesker og glæde ved at undervise voksne.

Tilmelding og priser
Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et girokort til brug ved betaling. Beløbet skal være betalt senest 14 dage før start.

Folke- og invalidepensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige, kontanthjælpsmodtagere og personer der modtager overgangsydelse kan deltage til nedsat pris. Alle har mulighed for at dele betalingen i to rater.

Flere praktiske oplysninger

Hvor undervises der?
Teatergade 4, 4700 Næstved (indgang fra gården)

Indre Vordingborgvej 3, 4700 Næstved (hjørnet af Indre Vordingborgvej og Niels Juels Vej)

Vordingborgvej 63, 4700 Næstved.

Viden, færdigheder og livskvalitet
Næstved Aftenskole startede allerede i 1908 som en kommunal aftenskole, men da fritidsloven blev ændret i 1991 blev skolen privat.

Dansk Oplysnings Forbund blev etableret i 1973 af en række aftenskoler, foreninger og enkeltpersoner. I 2013 fejrede organisationen 40 år med et jubilæumsbog prydet med det første logo, skabt af Piet Hein.

Folkeoplysning bygger på deltagerindflydelse og medansvar, i et fællesskab af mennesker med samme interesser som en selv. Målet er at tilegne sig viden og færdigheder, der kan bidrage til en større livskvalitet.

sølvpartner