structured water

BioKube A/S 
Centervej Syd 5
4733 Tappernøje
Tlf. 27 22 08 27
is@biokube.dk

BioKube på Facebook

Miljøvenlige minirensningsanlæg
Vidste du, at du som husejer kan få dit eget minirenseanlæg, så du kan rense dit spildevand selv, billigere end kommunen? Et minirenseanlæg fra BioKube giver dig kontante besparelser, der kan mærkes, uden at du behøver ændre på din families forbrug.

biokube BioKube A/S er ejet af selskabets stifter og direktør Peter Taarnhøj. Siden starten i 2004 har medarbejderne udviklet, produceret og solgt miljøvenlige minirensningsanlæg til kunder i både Danmark og udlandet. Firmaet er i årene siden etableringen blevet stadigt mere internationalt, så renseanlæggene til det europæiske marked i dag bliver produceret i Tjekkiet. BioKube har også en produktion i Indien til det Indiske marked og en tredie i Malaysia, hvor man leverer renseanlæg til markedet i Asien.

Siden den spæde start i 2004 er firmaet flyttet ind i Sydsjællands Erhvervspark, der ligger i skønne omgivelser ved Tappernøje. Her finder man til dagligt BioKubes 15 mand store administration og udviklingsafdeling. Det er også i Tappernøje, at interesserede kunder har mulighed for at få en rundvisning i det store showroom, hvor en lang række af BioKubes forskellige modeller er udstillet. Besøgende har mulighed for at få funktionaliteten demonstreret af en servicetekniker.

Flere tusinde anlæg er det blevet til
Der er i dag allerede etableret over 3.000 BioKube anlæg i Danmark, mens der i 43 andre lande rundt om på kloden er installeret cirka 2.500 anlæg. 40% af omsætningen ligger i Danmark, mens resten af verden tegner sig for de resterende 60%. Renseanlægget er udviklet af BioKubes egne ingeniører i et nært samarbejde med eksterne specialister. Blandt andet har BioKubes ingeniører arbejdet sammen med DHI, der er en uafhængig international forsknings- og rådgivningsinstitution, som har mere end 50 års erfaring inden for specielt vand og miljø. BioKubes teknologi er i dag beskyttet af en lang række internationale patenter.

biokube2Fortsat udvikling
Hos BioKube arbejder ingeniørerne målbevidst med en videreudvikling af firmaets teknologiske løsninger, så kunderne også i fremtiden med ro i sindet kan lade BioKubes renseanlæg tage sig af spildevandet. Kunderne skal altid kunne regne med produkter fra BioKube, og det gør firmaet selv i en sådan grad, at produkterne bliver leveret med en garanti på hele 20 år.

Overstiger forventninger
De danske offentlige myndigheders krav til rensningen af spildevand er blandt de strengeste på verdensplan. Det giver BioKubes løsninger en fordel på verdensmarkedet, at man kan dokumentere, at man til fulde lever op til myndighedernes forventninger. Alle BioKubes renseanlæg modtager årligt et lovpligtigt servicebesøg, og niveauerne for rensningen bliver efterfølgende indrapporteret til den lokale miljømyndighed. Renseanlæggene fra BioKube har ingen problemer med at opfylde myndighedernes krav.


sølvpartner