semmes autoSemme’s Auto 
V/ Jan Rasmussen
Skælskørvej 10
4736 Karrebæksminde
22 11 83 10
semmesauto@semme.dk

Semme’s Auto på Facebook 

Åbningstider
Hverdage kl. 8-16. Der er mulighed for at få en tid uden for åbningstiderne, også i weekenden. Ring og træf en aftale.

Retrobiler
“Well, this car is, systematic, hydromatic, automatic. Why, it’s greased lightning!” Mange af de biler, som Semme’s Auto reparerer og servicerer vækker minder om musicalen Grease, der karikerer 1950erne – kønsrollerne, tøjet og ikke mindst bilerne!

Semme’s Auto har en passion for 50’er-biler, og nostalgiske bil-ejere flokkes fra nær og fjern til værkstedet i Karresbæksminde. Det nostalgiske spor er gennemført; i sommerhalvåret kan du møde Semme’s Auto på lokale loppe- og stumpemarkeder.

Men det er ikke kun indehavere af skønne 50’erbiler, der bliver kunder i butikken. Semme’s Auto reparerer og servicerer alle modeller og mærker, også de allernyeste. Blandt kunderne er både private og erhvervsdrivende.

semmes auto youngtimerKomfortabel kørsel
På Skælskørvej 10 finder de et værksted, der leverer et solidt stykke håndværk for meget konkurrencedygtige priser.

Når du forlader Semme’s Auto med din bil, kan du være sikker på, at den – uanset alder – er i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Trafiksikkerheden er altid i højsædet, og din bil bliver klargjort, så den kan klare det skrappeste syn.

Pladearbejde, malerarbejde, montering og service af airconditionanlæg, frontruder, undervognsbehandling – det er blot nogle af de opgaver, som Semme’s Auto varetager til kundernes tilfredshed.

Hvis der er uventede reparationer, der bør udføres på din vogn, vil du blive kontaktet, før arbejdet går i gang. Du kan således altid regne med at have hånd i hanke med regningen.

Nye dæk
Har du brug for hjælp til at få skiftet dæk til sommer og vinter, gøres det hurtigt og effektivt hos Semme’s Auto. Vinterdæk er nødvendige i et land som Danmark, hvor der fra november til marts kan forventes glatføre.

Vinterdæk med lovlig slidbane gør det muligt at bruge bilen alle dage gennem vinteren. Det er vigtigt at tjekke dækmønsteret på dine bildæk regelmæssigt, og det kan passende gøres, når dækkene skal skiftes. Ikke alene gavner det din køresikkerhed, men også din brændstoføkonomi.

Du kan købe dæk enkeltvis eller i komplette sæt på alufælge, og du får altid kvalitet for pengene.

Lån en bil
Har du brug for en lånebil, mens din egen bil bliver ordnet, har Semme’s Auto flere gode midlertidige løsninger til både private og firmaer. Personvogn eller kassevogn udlejes til favorable dagspriser og kilometerpriser.
semmes auto mekaniker


sølvpartner