Aaderup VVS
Åderupvej 15
4700 Næstved
Tlf. 55 73 22 85
vvs@aaderupvvs.dk

Følg Aaderup VVS på Facebook 

VVS i to generationer
Aaderup VVS blev etableret i 1979 af Jørgen Christensen og drives i dag af Jan Christensen.

Virksomheden kombinerer mange års solid erfaring med et stort kendskab til den nyeste teknologi. Aaderup VVS er medlem af TEKNIQ, hvilket giver kunderne en garanti for det arbejde, der udføres.

Aaderup VVS løser alle typer VVS-opgaver, både små og store. Blandt kunderne er såvel private som boligselskaber.

Nyt badeværelse
Skal du have et nyt badeværelse, kan du med fordel bede Aaderup VVS om et tilbud. Firmaet i Næstved har renoveret utallige badeværelser, og derfor får du her den bedst tænkelige rådgivning om, hvordan du indretter dit nye vådrum. Du får ny viden om muligheder og begrænsninger.

Ved en totalrenovering af et badeværelse, skal der også tømrer, murer, elektriker og maler ind over. Hvis du selv vil styre byggeprocessen, kan det erfarne VVS-firma hjælpe dig med at forkorte tiden uden bad med god koordinering.

Et vådrum stiller store krav til materialer og konstruktion for at undgå fugtskader som råd og svamp. Derfor er det en god idé at lade Aaderup VVS styre totalentreprisen. Det sparer som regel både tid og penge, og Næstved-firmaet har solide lokale samarbejdspartnere.

Tagarbejde
Skal du have nye tagrender og nedløbsrør, eller vil du samle regnvand til havevanding, skal du også kontakte Aaderup VVS. Firmaet i Næstved udfører en række opgaver inden for tagarbejde.

Mindre varmeregning
Har du brug for en ny effektiv gas- eller oliekedel, kan Aaderup VVS hjælpe dig. Dit nuværende anlæg kan beregnes, således at du får overblik over, om det kan svare sig at skifte. Det kan det ofte, for de nye kedler er meget energieffektive.

Ønsker du at tilsluttes fjernvarme eller renovere dit eksisterende fjernvarmeanlæg, kan Aaderup VVS ligeledes tilbyde dig markedets bedste løsninger.

VVS-firmaet i Næstved har mange års erfaring med installation og montering af gasfyr i både villaer, virksomheder og boligforeninger. De anvender kun kvalitetskedler fra anerkendte producenter, primært Weishaupt.

Miljøvenlige energikilder
Overvejer du at supplere din opvarmningsform med et nyt, miljøvenligt alternativ, er der mange muligheder på markedet i dag. Et solvarmeanlæg kan i dag udnytte mellem 40 og 50% af solens energi og omdanne denne til det varmeste badevand. Desuden kan solvarme til en vis grad bidrage til husets rumopvarmning.

Ønsker du at implementere biobrændsel, varmepumpe eller jordvarme, kan Aaderup VVS også sikre dig en god løsning. De miljøvenlige anlæg tjener ret hurtigt sig selv hjem i form af årlige besparelser på varmeregningen. Med jordvarme sænkes omkostningerne typisk 40-50%. Det forøger også husets værdi.

Når du kontakter Aaderup VVS får du en beregning af forbrug og økonomi. Installationen planlægges i samråd med dig, og Aaderup VVS klarer alle ansøgninger i relation til kommunen.

De rutinerede og motiverede medarbejdere hos Aaderup VVS afleverer altid et færdigt arbejde, som du kan være tilfreds med.

Kontakt Aaderup VVS for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner