Kirppu Næstved
Mercurvej 9
4700 Næstved
Tlf. 70 25 00 12
Naestved@kirppu.dk

Følg Kirppu Næstved på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 9.30 – 18.00
Lørdag, søndag og helligdage: 10.00 – 17.00

Imødekommende butik og service
Kirppu Næstved er et stort, lyst og imødekommende indendørs loppemarked, hvor der er plads til alle. Størrelsen gør, at der hele tiden kommer nye stande og nye spændende brugte ting, som vil pynte i et hvert hjem. Kirppu Næstved er en del af Kirppu-kæden, som i 2014 introducerede loppesupermarkedet som de første i Danmark.

”Det er vigtigt for os, at man som kunde føler sig velkommen, og at der er de bedste forudsætninger for at gøre gode loppefund. Vi elsker selv genbrug, og synes det er dejligt, når en kunde gør et godt køb. Så vi glæder os til også at se dig”, fortæller, butikschef i Kirppu Næstved, Linette Salling Nielsen.

Find det du står og mangler
Modsat traditionelle loppemarkeder er Kirppu Næstved ikke afhængig af, om det bliver godt vejr eller ej. Så hvis du skal have tømt loftet eller kælderen, er det oplagt at købe en stand hos Kirppu. Butikken i Næstved har eksisteret siden 2016, og hvert år sælger butikken tonsvis af blandt andet brugte bøger, legetøj, kunst og møbler. Der er desuden rigtig godt salg af brugt tøj og babyudstyr. Så hvis dit barn er vokset fra sin sparkedragt eller barnevogn, kan du tjene en skilling ved at sætte det til salg hos loppesupermarkedet i Næstved.

Når du sælger varer på nettet, er der ofte problemer med priser og udlevering, men det er du fri for hos Kirppu. Så snart du har booket en stand, sat pris på dine varer samt stillet din stand op, så klarer Kirppu resten. Personalet hos Kirppu er også altid klar til at komme med gode råd til, hvordan din stand klarer sig bedst muligt.

Hvad enten du er på udkig efter brugt porcelæn, brugte cykler eller brugte møbler, så kan du næsten altid finde noget hos Kirppu Næstved. Sortimentet minder meget om det, du finder på traditionelle loppemarkeder og mere til. Så vent ikke med at kigge forbi butikken for at gøre et godt loppefund eller for at booke din egen stand.

sølvpartner