Poul Nielsen Automobiler ApS
Holsted Park 18
4700 Næstved
Tlf. 55 73 63 40
salg@poulnielsen.dk

Åbningstider

Værksted:
Mandag til torsdag: Kl. 08.00 – 16.00
Fredag: Kl. 08.00 – 15.30

Salg:
Mandag til fredag: Kl. 08.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Mere end 40 års erfaring med BMW
Hos Poul Nielsen Automobiler i Næstved, har vi siden 1979 været leverandør af nye og brugte BMW biler, og i dag tilbyder vi Sjællands største udvalg af nyere brugte BMW. Med mange års erfaring er vi specialister i import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. Derfor vi ved hvad der skal til for at tilfredsstille den kræsne forbruger. Du kan se vores store udvalg af BMW her.

BMW Specialværksted og skadecenter med gratis lånebil
Vores BMW specialværksted er ISO14001 certificeret, og bemandet med specialuddannede teknikere med mange års erfaring indenfor BMW og MINI. Den høje faglige ekspertise er din sikkerhed for en professionel og tryg oplevelse. Vi har altid faste lave priser på BMW service og har din BMW eller MINI fået en skade tilbyder vi altid gratis lånebil uanset hvilket forsikringsselskab du benytter. Du kan bestille en tid online her, vi er klar til at hjælpe dig.

Eksperter i leasing og finansiering
Vi er eksperter i alle former for leasing, og tilbyder dig en seriøs og troværdig rådgivning indenfor leasing. Du kan anmode om et leasingtilbud her. Vi samarbejder kun med de bedste i branchen og kan derfor tilbyde gennemskuelige leasingkontrakter uden overraskelser på særdeles konkurrencedygtige vilkår.

Vi tilbyder dig markedets bedste finansiering – så hvad enten du ønsker variabel eller fast rente har vi altid et godt tilbud til dig.

Serviceaftale til BMW og MINI
Vi kan tilbyde en meget attraktiv serviceaftale til din nye eller brugte BMW eller MINI. Er bilen omfattet af fabriksgaranti opretholdes denne selvfølgelig. Tegn din serviceaftale til BMW og MINI online på få minutter her.

Besøg Poul Nielsen Automobiler og få den bil du ønsker, i den kvalitet du forventer.

Følg os på vores sociale medier
Hold dig opdateret med de nyeste BMW biler, og seneste tilbud:
Facebook 
Instagram 
Youtube 
LinkedIn 
Hjemmeside 

 


sølvpartner