poul nielsen2Poul Nielsen Automobiler ApS 
Holsted Park 18
4700 Næstved
Tlf. 55 73 63 40
salg@poulnielsen.dk

Åbningstider
Salg
Hverdage: kl. 08.00 – 17.00
Lørdag: kl. 10.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Værksted
Mandag: kl. 08.00 – 15.30
Tirsdag til fredag: kl. 08.00 – 16.00

poul nielsen3Se på BMW
Vi er mange, som forbinder noget helt specielt både med bilmærket BMW og med det blå-hvide logo, som er bilmærkets særkende. Det er kommet så vidt, at når man bliver overhalet af en BMW, så nyder man det – fordi det er en BMW. Der er noget helt specielt ved at se en BMW suse forbi,

Det handler om kvalitet og elegance, i dag hvor vi skal besøge Poul Nielsen Automobiler, der forhandler BMW i Næstved. Vi er på vej over krydset ved Næstved Storcenter, kører forbi McDonalds og efter et højresving befinder vi os i Næstveds Bilby. Her kan vi ved selvsyn konstatere, at BMW biler er helt specielle.

BMW i historisk lys
BMW er en forkortelse, der står for Bayerische Motoren Werke AG, og bilfabrikanten, der fremstiller biler, motorcykler og motorer, har hovedkvarter i München i Sydtyskland. Der går en myte om, at det kendte logo skulle symbolisere en stiliseret og roterende flypropel, fordi det ene af to firmaer, der i 1922 fusionerede, var Bayerische Flugzeugwerke AG, som fremstillede fly.

Sandheden er, at logoet, som igennem årene er blevet synonym med biler af høj kvalitet, første gang blev brugt i forbindelse med fremstillingen og lanceringen i 1923 af BMWs første motorcykel R32. De to farver i den sorte cirkel, blå og hvid, er Bayerns farver, som har kendetegnet den sydtyske delstat helt tilbage fra år 1330.

poul nielsenKvalitetskøretøjer
Når en bilforhandler vælger et bilmærke at handle med, ligger der mange overvejelser til grund. Poul Nielsen har siden han i 2012 startede sin forretning været overbevist om, at han ville satse på BMW. Og siden har udviklingen af forretningen, både salgs- og serviceafdelingen, taget udgangspunkt i at forhandle nye og brugte biler af dette mærke.

Når vi går en tur og beundrer de brugte biler, som Poul Nielsen har til salg, kan vi se, at der også er andre kvalitetsmærker til salg. Det er tydeligt, at de bilmærker, som traditionelt er kendt som tyske kvalitetsmærker, er de dominerende.

Der er nok ikke så mange, der er klar over, at BMW fremstiller moderne cykler af høj kvalitet både til børn og til voksne. I forretningens foldere kan du få et overblik over børnecykler og voksencykler.

Finansiering og forsikring tilbydes
I de senere år har Poul Nielsens Automobiler oplevet, at kunderne gerne vil have tilbud både på finansiering og forsikring, når der skal handles bil – nye såvel som brugte. Derfor er medarbejderne i salgsafdelingen klar til at snakke både om finansieringen og samtidig give et tilbud på forsikring af bilen. 

At handle bil er altid en tillidssag
Salgsafdelingen og værkstedet hos Poul Nielsen Automobiler ApS er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og service til din bil. Så kom forbi Holsted Park og se det store udvalg af udstillede biler.


sølvpartner

Del på sociale medier