Kenneths Autolak ApS
Kristensmindevej 4
4250 Fuglebjerg
Tlf. 55 45 63 97 / 55 77 63 97
post@kennethsautolak.dk

En gang lak
Hvis din bil skal slibes og lakeres på ny efter en skade er Kenneths Autolak stedet at kontakte. Det er også beretningen om en ung mand, som fulgte sin lyst til at prøve sine egne evner af – og som lykkedes med det.

Kenneth Kristensen blev i sin tid udlært som autolakerer for at komme til at arbejde med biler og industrielle emner. Det er hovedsageligt biler, som nyder godt af den ekspertise, som Kenneths Autolak besidder indenfor autolakering. Hos Kenneths Autolak håndterer de alle de reparationer, som kunderne efterspørger og giver gerne person- eller varebilen en polering eller en ny lakforsegling. Men også andre emner kan blive slebet, grundet og lakeret på de to veludstyrede værksteder: møbler, køkkenlåger,lamper osv. Hvis du har noget, som du gerne vil have til at fremstå flot, blankt og nymalet, kan du roligt henvende dig til Kenneth og kollegaerne, så får du et uforpligtende tilbud på arbejdet.

kenneths autolak3Nok med snakken, i gang med lakken
Fra læretiden i det lille idylliske Nyrup mellem Skælskør og Næstved over anden beskæftigelse blev drømmen om at bygge en virksomhed op tættere på virkelighed, da Kenneth fik muligheden for i 2003 at overtage et mindre autolakereri i Sandved. Her fik han med tiden kunder nok til, at en lys fremtid begyndte at tegne sig, og springet til Fuglebjerg og senere igen til Næstved blev taget.

I dag har Kenneths Autolak fået den størrelse, som passer Kenneth Kristensen, selvom der ofte er meget travlt i forretningen, og hobbylandbruget ikke får den opmærksomhed, som det efter Kenneths mening fortjener. Der er ganske simpelt for lidt fritid for den travle direktør.

Miljørigtig autolakering
Der er mange, som selv eksperimenterer med at reparere deres bil efter småskader, men for de fleste af os er autolakering noget der bliver lavet på et autoværksted eller hos et autolakereri. I gamle dage, da bilindustrien tog fart, og der blev brug for at kunne male mange karosserier hurtigt, var det ikke ualmindeligt at den maling, der blev påført med pensel, sammen med slibningen, kunne være uger om at tørre. Her taler vi om maling af biler for omkring 100 år siden.

Denne teknologi kunne industrien naturligvis ikke leve med på grund af den stærkt stigende efterspørgsel på nye biler, og udviklingen tog fart med introduktionen af sprøjtepistolen, maling og lakker med hurtigere tørretid. Men selve lakken var giftig, og det var ikke ufarligt dengang at være autolakerer.

kenneths autolak2Først da vi kom helt frem til midten af 1980-erne blev der stillet de krav til autolakering, som skulle beskytte både medarbejdere og miljøet. Kenneths Autolak er helt i front, når det drejer sig om arbejdsmetoder og materialer, som beskytter medarbejderne. Et godt arbejdsmiljø giver de mest tilfredse medarbejdere, der laver de bedste lakeringer, som kunderne er mest tilfredse med.

Hos Kenneths Autolak arbejdes der derfor efter autobranchens mest udbredte kvalitetsstyringssystem KS 2000. Kenneth er af den overbevisning, at det ikke kan betale sig at gå på kompromis med sikkerheden – og derfor er hele virksomheden KS 2000 certificeret.

Ny viden om lak
Selvom Kenneth ikke regner med at være direktør resten af livet, har han hele tiden været klar over, at hvis man får en virksomhed op at stå og udvikler den, så må både medarbejdere og ledelse også udvikle sig. Derfor er Kenneth tilknyttet et branchenetværk, som kaldes ”Lak & KnowHow”.

sølvpartner