Næstved Flisecenter 
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf. 55 72 13 12

Følg Næstved Flisecenter på Facebook 

Fliser i tre generationer
Næstved Flisecenter blev etableret i 1978 af Verner Moesgaard Jensen. Ejerskabet er blevet i familien, da Verners søn Jens Jensen, efter en årrække at have kørt parløb med faderen, i 2000 overtog den fulde ledelse af familiefirmaet. Næstved Flisecenter er i dag voksent og beskæftiger cirka 20 ansatte, heriblandt familiens tredje generation repræsenteret ved Verners barnebarn Martin.

Næstved Flisecenter ligger i byens østlige område, centralt placeret blandt de øvrige store byggemarkeder og lignende virksomheder i byens megacenter, der er rettet mod håndværkere og gør-det-selv-folket i Næstved og omegn.

Leverer til private og professionelle
Kundelisten er lang og bred. Kunderne kommer ikke bare fra Danmark, man eksporterer også til Finland, Sverige og Norge samt Grønland. Alle kunder er velkomne i Næstved, uanset om du kommer som boligejer eller arkitekt, entreprenør eller håndværker. Hos Næstved Flisecenter har alle kunder krav på den samme gode rådgivning og vejledning, så de får den rigtige sten, flise eller klinke med hjem i de rette mængder.

Egen import
Hos Næstved Flisecenter henter man selv klinker, natursten og fliser hjem til det store lager i Næstved. Man har i mange år samarbejdet med alle de førende leverandører inden for branchen, som man jævnligt besøger, for at udvælge de produkter, der skal indgå i firmaets sortiment. Lageret i Næstved råder over et af landets største udvalg af fliser, natursten og klinker. De 80.000 kvm., svarende til 12 store fodboldbaner, er fyldt med lækre produkter fra blandt andet Spanien, Italien og Tyskland, så man kan servicere selv store kunder fra dag til dag.

Eget skæreri
I firmaet store showroom bliver de mange produkter udstillet, og man kan ikke undgå at blive inspireret. Har du brug for hjælp, er der gode muligheder for at blive personligt betjent af en fagmand, og hvis du stadig er i tvivl, så låner flisecenteret gerne en sten eller to ud, som du kan teste af i hjemmet.

Sortimentet spænder bredt, Næstved Flisecenter har sten og fliser der opfylder alle drømme, alle former for byggestile og designs. Man har sit eget skæreri, hvor medarbejderne arbejder med skifer, granit og marmor. Materialerne bliver leveret i råplader, som så bliver skåret og poleret alt efter den enkelte kundens ønsker. Går du med en drøm om en utraditionel køkkenbordplade med skæve vinkler, er det Næstved Flisecenter, som du skal kontakte, for her elsker man at blive udfordret på fagligheden.

 

sølvpartner