Butik Friis
Riddergade 4
4700 Næstved
50 52 79 02

Åbningstider
Tirsdag-torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 09.30-14.00

Lige hvad vi manglede i Næstved
Næstved tog godt imod Butik Friis, som åbnede i 2017. På åbningsdagen var der stor travlhed, med glade kunder ind og ud ad døren, og det har der faktisk været lige siden.

Indehaver Julie Friis-Holm Kirchhof sammensætter et bredt sortiment af kvalitetsvarer til damer i alle aldre. Den primære varegruppe er tøj og tilbehør, men Butik Friis supplerer med wellness-produkter og brugskunst i en attraktiv blanding. På Riddergade 4 er der derfor altid noget at hente, hvis du søger en god gave eller ønsker at forkæle dig selv.

Med lige dette produktmix sætter Butik Friis sig i spidsen for den tendens, at en tøjbutik ikke længere kun sælger tøj, men livsstil og oplevelser. Et højt serviceniveau er en vigtig del af succesen, og Julie hjælper med at finde det helt rigtige til dig, eller en du holder af. Her er de gode sager, som man altid har held med at bygge sit look op omkring, og så har Butik Friis meget af det nye, som du ikke vidste du manglede.

Hos Butik Friis finder du blandt andet mode fra gode brands som YAS, Karmamia og Love&Divine, lækre plejeprodukter fra Meraki og masser af brugskunst – til jul f.eks. den fineste julepynt.

Feminint og afslappet
Butikken er indbydende indrettet, og det er tydeligt at Julie har tænkt over hver en detalje. Også i de varer hun vælger at tage hjem, f.eks. de nye jeans fra IVY Copenhagen, grundlagt af Henriette Pieszak, som har perfekt pasform, masser af stræk og lækre detaljer. Flere af Butik Friis’ mærker er danske, med den danske stil at kombinere det afslappede og det feminine.

Julie Friis-Holm Kirchhof lægger vægt på, der altid er nyheder i butikken, så når et parti er solgt, er det altså væk. Du skal være hurtig, hvis der er noget helt bestemt, du vil have, men du kan også være sikker på, at Julies brancheerfaring gør hende i stand til at bestille noget nyt hjem, der er lige så godt.

Dufter lidt af storby
Den gode service og det spændende sortiment har givet Butik Friis mange roser på sociale medier, og vi bringer her et lille udpluk af kommentarerne på Facebook:

”Altid en fornøjelse at handle i butik Friis, som ikke bare rummer en masse lækkert tøj til fornuftige priser, men samtidig en fantastisk service!” – Nanna

”Julie, du har den hyggeligste butik, med det tøj man altid lige står og mangler” – Inge

”En skøn lille butik, med rigtig lækkert udvalg. En butik der dufter lidt af storby, TAK!” – Maria

”Fantastisk service og det fedeste tøj! Lige hvad vi manglede i Næstved!” – Karoline

sølvpartner