Efter flere måneders nedlukning er solen atter vendt tilbage, og det samme er muligheden for at samles i Næstveds egen podcastklub for at lytte til og snakke om podcasts, samfund og alt derimellem.

Gåsehud under aftensolen

Årets første Podcast Lounge bliver en sankthans special, hvor vi for første gang mødes udendørs ved Boderne i Næstved. Under den lune sommeraftensol vil vi sammen lytte til et afsnit af podcastserien ‘Gåsehud’, som handler om en markant periode i dansk historie. Det drejer sig om 1600-tallets heksejagter, hvor flere danske kvinder blev anklaget og henrettet for at have udøvet hekseri.

Efter at have hørt afsnittet, starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om det, vi har hørt: emnet, nærtliggende tendenser i samfundet, andre medier med samme tema, og hvad der ellers falder os ind. Vi slutter af med at dele anbefalinger af andre medier med samme eller lignende tema – bøger, film, dokumentarer og andet godt.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

Alle er velkomne til Podcast Lounge – uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet eller blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.

Tid og sted

Arrangementet finder sted tirsdag den 22. juni kl. 19.00-20.30. Det er gratis at deltage, men du skal bestille billet på www.naesbib.dk. De afholder arrangementet udendørs ved Boderne på Skt. Peders Kirkeplads 8 i Næstved. Hvis det bliver dårligt vejr, rykker man indenfor i Salen på Næstved Bibliotek. 

Pressefoto
Del på sociale medier