Valget er dit! Deltag i næste samtalesalon om valg i Næstved. Hvor ofte tænker vi egentlig over vores valg i livet? Vi tænker måske på, om vi nu har truffet det rigtige valg? Men tænker vi egentlig over hvor mange frie valg vi faktisk har? Og sætter vi egentlig pris på at selv kunne vælge? Sætter du pris på din demokratiske ret til at vælge?

Måske tænker du over de ting engang i mellem, men snakker også du om dem? Hvis ikke, så har du muligheden, når JB10 den 25. august holder samtalesalon om valg.

Samtalesaloner Næstved udspringer fra Næstved Ungdomsskole, der i samarbejde med Næstved Kommune har sat sig for at markere 100-året for 1915-Grundloven, som gav langt størstedelen af danskerne stemmeret. Derfor bliver samtalesalonen om VALG for at fejre vi har retten til selv at vælge i vores liv og sætte vores kryds. Samtalerne kommer både til at handle om personlige valg og de demokratiske af slagsen.

Samtalesalon om VALG er et samlingspunkt for folk, der gerne vil snakke med hinanden på en ny måde. Det er nemlig det en samtalesalon kan. Den kan sætte rammerne for gode og tankevækkende samtaler mennesker imellem. Det er en styret proces, og JB10 sikrer, at du bliver taget godt imod og guidet trygt igennem hele aftenen. Kom alene eller tag en ven med.

Samtalesalon-teamet Pernille Jespersen og Charlott Larsen kommer til at styre processen og sætte rammerne for en hyggelig aften med spændende samtalerunder blandet med lette lækre tapas-snacks.

Du skal blot komme og snakke med, så bliver der garanteret en god aften. Der er rullende ankomst på aftenen, det betyder, at samtalesalonen begynder på slaget 19.00, men du er meget velkommen allerede fra kl. 18.30.

Tirsdag den 25 august kl. 19-21
Rullende ankomst fra kl. 18:30

JB10
Jernbanegade 10
4700 Næstved

Fri entré + let tapas snacks

Se plakaten