Den 21. september fik BioKube besøg af en hel busfuld glade delegerede fra Næstved Erhvervsforening, der så og hørte om vandbehandlingsvirksomheden og deres 20 års lange forretningsrejse. Se alle billederne på deres Facebookside her.

BioKube har hovedsæde i Tappernøje. Siden stiftelsen i 2004 har virksomheden leveret miljøvenlige minirenseanlæg til spildevand i Danmark og globalt.

Virksomheden blev startet som et resultat af EU-direktivet, der blev tilføjet for at sikre, at enhver husstand har aktiv behandling af sit spildevand. I dag har virksomheden 18 ansatte inden for service, udvikling, salg og administration. BioKube har installeret mere end 9.000 minirenseanlæg i over 50 lande, hvoraf 4.300 er her i Danmark, hvor de er markedets mest købte renseanlæg.

De danske offentlige myndigheders krav til rensningen af spildevand er blandt de strengeste på verdensplan. Det giver BioKubes løsninger en fordel på verdensmarkedet, at man kan dokumentere, at man til fulde lever op til myndighedernes forventninger. Alle BioKubes renseanlæg modtager årligt et lovpligtigt servicebesøg, og niveauerne for rensningen bliver efterfølgende indrapporteret til den lokale miljømyndighed. Renseanlæggene fra BioKube har ingen problemer med at opfylde myndighedernes krav.

Vidste du, at du som husejer kan få dit eget minirenseanlæg, så du kan rense dit spildevand selv, billigere end kommunen? Et minirenseanlæg fra BioKube giver dig kontante besparelser, der kan mærkes, uden at du behøver ændre på din families forbrug.

Interesserede kunder har mulighed for at få en rundvisning i det store showroom i Tappernøje, hvor en lang række af BioKubes forskellige modeller er udstillet. Besøgende har mulighed for at få funktionaliteten demonstreret af en servicetekniker.

Kontakt

BioKube A/S 
Centervej Syd 5
4733 Tappernøje
Tlf. 27 22 08 27

Pressefoto