Hver fjerde sjællænder bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco og Imerco Home i Næstved vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.

Til køkkendagene vil man – udover vejledning og gode tilbud –kunne se Timm Vladimirs nye køkkenkollektion, der netop har fokus på at gøre madlavning nemt at gå til. Foto: PR

Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når sjællænderne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 25 procent af sjællænderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Hos Imerco og Imerco Home-butikkerne i Næstved vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikkerne til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Her kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

– Det kan godt være svært for mange at prioritere tiden i køkkenet, men det behøver det ikke være, og det vil vi gerne slå et slag for, ved at præsentere noget lækkert kokkegrej, som giver lyst til at bruge tiden i køkkenet, fortæller Camilla Ring, butikschef i Imerco Home i Næstved.

Hos Imerco og Imerco Home i Næstved mærker de dog ikke en nedgang i salget af køkkenudstyr, selvom sjællænderne bruger mindre tid på madlavningen. Faktisk er salget af køkkenudstyr steget med 17 procent på bare et år, og ifølge Camilla Ring skyldes det, at flere går op i køkkenudstyr og mere avancerede køkkengadgets – og gerne vil betale for, at udstyret er i høj kvalitet.