Direktør i Næstved Kommune, Hanne Dollerup, har fået nyt job. Fra den 1. august sætter hun sig i stolen som administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, hvor hun bl.a. vil have ansvaret for områderne dagtilbud, skoler, sundhed & forebyggelse samt familie & velfærd – og hele 6.500 medarbejdere.

– Jeg har været meget glad for at være direktør i Næstved, og jeg havde heller ikke forestillet mig, at jeg kun skulle være her i tre år. Stillingen som administrerende direktør i Odense Kommune er en stor mulighed for mig – og en mulighed, der ikke kommer hver dag. Selv om det er vemodigt at skulle sige farvel til Næstved, glæder jeg mig til at blive en del af den store kommune, som Odense er, med de potentialer og muligheder, det indebærer, lyder det fra Hanne Dollerup.

Kommunaldirektør Rie Perry ønsker Hanne Dollerup tillykke med den nye stilling.

– Jeg vil først og fremmest ønske Hanne stort tillykke med den nye stilling og rigtig meget held og lykke fremover. Hanne og resten af direktionen har nået meget på de tre år, vi har arbejdet sammen. Vi har skabt mange resultater sammen, og jeg har været enormt glad for samarbejdet med Hanne. Jeg vil gerne sige mange tak for samarbejdet og ikke mindst tillykke til Odense Kommune, siger Rie Perry.

Hanne Dollerup blev direktør i Næstved Kommune I 2017. Inden da havde hun bestridt en række poster indenfor velfærdsområdet bl.a. i Hundested, Halsnæs og Kalundborg Kommune.

I Næstved Kommune har Hanne Dollerup haft ansvaret for dagtilbud, skole, kultur, borgerservice, samt børn og unge. Nu bliver det altså Odense Kommune, der får glæde af Hannes høje faglighed og sprudlende personlighed.
Økonomiudvalget vil på deres møde den 29. juni tage stilling til den videre proces for besættelse af Hanne Dollerups stilling.

Pressefoto