DANSK SLAGER PARADE 2016

Klaus & Servants gav publikum en oplevelse af de sjældne.

Publikum fik én på opleveren, da det populære band Klaus & Servants sammen med Dansk Slager Parade rullede igennem Næstved. Der var både velkendte hits og nye indslag fra det veloplagte hold af kunstnere, der i år tæller navne som Dario Campeotto, Torben Lendager og Lise Haavik samt naturligvis Klaus & Servants.

Klaus & Servants har været med i Dansk Slager Parade i otte år. De sidste fire som både solister og backing band, og de glæder sig altid til et festligt gensyn med Næstved.
– Det er da altid sjovt at se, om vi kan ”vælte huset” igen i år. Og det lykkes heldigvis som regel, fordi vi sammen med hele holdet bag Dansk Slager Parade hver aften gør vores yderste for at give folk en god blanding af kendte numre og nye oplevelser, smiler Klaus Strand-Holm, der ud over at være forsanger i sit eget band også er orkesterleder i Dansk Slager Parade, der nu turnerer på 19. år.

Det oplever man ikke på en CD

De klassiske hits fra flere årtier er stadig populære rundt omkring i landet. I går var absolut ingen undtagelse, da Dansk Slager Parade spillede for et feststemt publikum på Grønnegades Kaserne i Næstved. Klaus & Servants fik sammen med solisterne en overvældende modtagelse fra det oplagte publikum, som sang med på de kendte refræner.

Klaus & Servants spillede under koncerten bl.a. en festlig Grand Prix-duet med Lise Haavik, og bandet overraskede også et begejstret publikum med en utraditionel harmonika-polka, hvor Kristian Rusbjerg rullede sig ud. På et tidspunkt gik der nærmest stand-up i showet, da Dario Campeotto og Klaus Strand-Holm gennemførte duetten ”Her står vi så endnu en gang”.
– De lidt improviserede og skæve indslag er en del af oplevelsen, som vi på den første del af turneen har oplevet, at publikum sætter stor pris på. Det får de ikke med på en CD, men det fik de altså i Næstved, smiler Klaus Strand-Holm.

Dansk Slager Parade har bidt sig fast

Manden bag showet er Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking:

– Den første turné var i 1997, dengang med bl.a. Tommy Seebach, Susanne Lana og Jodle Birge. Starten blev kaldt Slager-Parade, nogle år senere blev det til titlen Dansk Slager Parade. Gennem årene har mange andre store navne som Dorthe Kollo, Bjørn Tidmand, Lis & Per, Susanne Lana, Richard Ragnvald, Kirsten Siggaard, Anne Herdorf, Kisser & Søren og Teddy Edelmann også optrådt.

Udover Næstved kommer Dansk Slager Parade i disse uger gennem Ringsted, Fredericia, Skjern, Brørup, Struer, Maribo, Greve, Viborg, Aalborg og Sindingørre. Turnéen slutter i Randers den 28. februar. Så hvis man ikke nåede showet i Næstved onsdag, kan man nå det endnu i Ringsted på lørdag den 6. februar.

 

dps8747%20Klaus%20&%20Servants%20Dansk%20Slager%20Parade[1]

 

_MG_6870%20Dansk%20Slager%20Parade%20-%20Klaus%20og%20Servants%20midres[1]

 

_MG_6954%20Dansk%20Slager%20Parade%20-%20Klaus%20og%20Servants%20midres[1]