Tekstilmagi
v/ Birgitte Bruun Rasmussen
4700 Næstved
Stenskovvej 54
22251188
bbrasmussen@tekstilmagi.dk

Følg Tekstilmagi på Facebook 

Et magisk sted på landet

Lidt udenfor Næstved, i den lille by Fensmark, ligger Tekstilmagi. Tekstilmagi er både en hobbybutik og et kreativt værksted, hvorfra der udbydes kurser i håndarbejde, så som broderi, filtning og tekstiltryk.

Hos Tekstilmagi finder du i butikken tekstiler, uld, broderigarn og andre materialer i god kvalitet. Du kan også finde kunsthåndværk som unika tøj, ting til udsmykning af boligen mm. Butikken i Fensmark holder normalt åbent torsdag og fredag samt den første lørdag i måneden, og du kan altid spørge Birgitte til råds, også via hjemmesiden, hvis du shopper materialer online.

Måske får du mod på at købe materialer og lave dit eget kunsthåndværk; tørklæder med print, tasker eller små filtede, dekorative figurer til dit hjem eller som gaver til andre.

Nye teknikker og ny inspiration

Hvad enten du søger undervisning i nye teknikker eller inspiration til at anvende dine evner indenfor håndarbejde, så kan du altid blive inspireret hos Tekstilmagi. Om du er garvet eller nybegynder, får du et boost af at være på kursus.

Måske ønsker du undervisning i en teknik, du ikke kender, eller også vil du gerne udvikle dig i en teknik, du mestrer i forvejen. Hos Tekstilmagi findes der både kurser, hvor du undervises i teknikker, samt kurser, der handler om, hvordan du udvikler nye kreative processer og idéer i dit håndarbejde. Er du til håndarbejde, ved du om nogen, at det ikke kun er lækre produkter, du får ud af din hobby. Håndarbejde styrker hjernens kreative processer, virker afstressende og nærer krop og sjæl.

Tekstilmagis kurser afholdes altid i mindre hold, så du har masser af arbejdsplads. På flere af kurserne er materialer inkluderet i prisen. Birgitte har god tid til den enkelte deltager og forklarer teknikkerne på en letforståelig måde. Der er en rar atmosfære på de små kursushold, hvor alle føler sig velkomne og hygger sig med at dele erfaringer.

Håndarbejdsentusiaster fra nær og fjern

Måske kommer du ikke lige forbi Tekstilmagi i Fensmark, for at shoppe i butikken eller nyde godt af de gode forhold på kurserne, der afholdes dér. Men du kan stadig lære nyt og deltage i kurser, Tekstilmagi afholder online. Her kan du tage kurset, lige når det passer dig, og du kan se det igen og igen, hjemme hos dig selv.

Hvem ved, måske du skulle kaste dig over Dogme Broderi, sunprint eller noget helt andet. Tjek hjemmesiden ud og se, om der er noget for dig. Også på Tekstilmagis facebookside finder du inspirerende opslag om materialer, kurser, events, messer mm.

Tekstilmagi er så meget mere end en hobbybutik, og her træder du ind i et fællesskab med andre, der også kan brodere i timevis, elsker tekstiltryk eller er bidt af en gal filtenål.

Kunderne siger

Man bliver fyldt op af inspiration ved bare at besøge tekstilmagis butik og kursusrum. Der er så meget at se på, og alt oser af kreativitet indenfor mange forskellige retninger bl.a. broderi, tekstiltryk, filtning. Undervisningen er meget individuel og da der max kan være 5 kursister af gangen, får man virkelig meget ud af det. Birgitte er en suveræn underviser, kan sit kram og formidler det videre på en behagelig og god måde. Jeg kører gerne fra den ene ende af landet til den anden, for at deltage i hendes kurser. (Susanne)

Superfint tekstilhåndværk. Masser af gode ting. Besøg Birgitte når du vil være kreativ. (Vivi)

Seriøst kursus med masser af plads til at spørge igen. Skønne omgivelser og lokaler. (Annie)

sølvpartner