Kræmmerhus – Næstved
Ramsherred 1
4700 Næstved
Tlf. 55 75 10 20

Følg Kræmmerhus på Facebook

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

En verden af specialiteter
Kræmmerhus i Næstved er en af to specialbutikker ejet af Helle Jørgensen. Den anden ligger i Slagelse. Med to specialbutikker i to spændende sjællandske byer har Helle Jørgensen fået dyb indsigt i hvad der skal til for at trives som detailhandel, og hun lægger således vægt på, at det skal være en oplevelse at besøge butikken – til både hverdag og fest, året rundt.

Således er butikken på Ramsherred bl.a. indrettet med gamle møbler i et hyggeområde, der er opkaldt efter indehaverens mormor – Gertruds Hjørne. Der arrangeres aktiviteter for børnefamilier, og alle der kigger ind mødes af den indbydende indretning og de dejlige dufte.

Dertil sørger Kræmmerhus for at få fat i dem der handler på nettet, for butikken har en velbesøgt webshop, der serviceres af det samme kyndige personale, som står bag disken. De kender de nyeste tendenser og mærker indenfor specialiteter og ved hvor kunderne får mest værdi for pengene, og de pakker altid lækkerierne smukt ind.

Gavekurve til jul og jubilæer
Som butiksnavnet antyder, gør Kræmmerhus særlig meget ud af julen, og mange af Næstveds borgere, foreninger og virksomheder, for ikke at tale om adskillige kræsne turister fra ind- og udland, køber julegaverne her. Kræmmerhus pakker julekurve fyldt med lækkerier for enhver smag og i alle prisklasser.

Gavekurve pakkes og leveres hele året til alle former for fejringer hos erhvervskunder og private.

”Skøn og spændende butik”
Kræmmerhus er også på de sociale medier. Følg forretningen på Facebook, hvor du kan f.eks. kan se hvad de glade kunder har skrevet.

”Jeg har købt mange lækre ting i kræmmerhus Næstved. Jeg har også købt mange søde ting. Her tænker jeg på lakridskugler. Jeg er vild med den butik. Elsker duften når man kommer ind. Og personalet er utroligt søde. Altid et venligt smil og tid til en sludder” – Lissi

”Superhyggelig butik med meget søde og imødekommende personale, der ved hvad de taler om. Stort udvalg i kaffe, the, chokolade, brugskunst mm.” – Helle

”Skøn og spændende butik. Masser af fantastiske ting. Man bliver lidt forelsket af at være der. Alle de skønne ting. Super dejlig og smagfuld kakao de serverer” – Erna

Kontakt Kræmmerhus 

premiumpartner

Del på sociale medier