Lysen Biler 
Holsted Park 16
4700 Næstved
Tlf.: 57 87 31 10
info@lysenbiler.dk

Lysen Biler på Facebook

Åbningstider
Salgsafdelingen:
Mandag-fredag 9.00-17.00
Lørdag 10.00-13.00
Søndag efter aftale

Værksted/reservedele:
Mandag-torsdag 7.30-15.30
Fredag 7.30-15.00

Service og ordentligt håndværk
Bilkøb er sammen med huskøb de to største investeringer, som moderne mennesker foretager i deres liv. Og det er derfor vigtigt, at der er orden i papirerne og styr på handlen, når man investerer i en ny bil, hvad enten den er fabriksny eller brugt. Det ved man hos Lysen Biler i Næstved, hvor service og ordentligt håndværk ikke er fremmedord.

Lysen Biler, der startede som forhandler af Toyota, blev i 2003 udvidet med en afdeling i Sorø, samtidig med at Lysen Biler blev Suzuki-forhandler. I 2006 købte man afdelingen på Holsted Parkvej i Næstved. Siden er forretningen udvidet med Nissan, Mitsubishi, Fiat og SsangYong. I 2019 udvidede man med endnu en afdeling i Ringsted.

Når kunderne kommer til Holsted Park for at se på en god bil til en fornuftig pris, går de ikke forgæves, for der er altid et stort udvalg at kigge på. Der er biler til både familien, rummelige og til at betale, og biler i en lidt dyrere klasse, som står klar til den kræsne køber. Alle bilerne er der naturligvis kælet for, så den potentielle køber har muligheden for at se og prøve bilerne, før der tages stilling.

Når uheldet er ude
Er du så uheldig at blive ramt af stenslag, dækker mange forsikringsselskaber denne skade, og det gælder om hurtigt at få bilen til service. Ofte kan det klares med en reparation af stenslaget, men venter du for længe, skal hele ruden skiftes.

Lysen Biler i Næstved har alt det nødvendige udstyr, som moderne biler kræver, når de skal serviceres. Firmaet følger udviklingen i branchen tæt, så man kan foretage de nødvendige investeringer i materiel og i personalets uddannelse, så man kan fortsætte med at levere den bedste service til kunderne.

Har du et problem med din bil, er der knas med de elektriske systemer, med dit aircon-anlæg, eller skal du bare have nye dæk, så er døren eller telefonen altid åben hos Lysen Biler, for de lever af og med glade, tilfredse bilejere.

Kontakt Lysen Biler

premiumpartner