Jørs Biler ApS 
Gavnøvej 1
4700 Næstved
55 77 48 48
salg@joersbiler.dk

Følg Jørs Biler på Facebook

Se de fine anmeldelser på Trustpilot 

Biler siden 1962
Den første bygning på Gavnøvej, der løber fra travle Vordingborgvej til skønne Gavnø, er en bilforhandler, som skriver sin historie tilbage til 1962. Den familieejede virksomhed, der blev grundlagt af Carl Jørs, har i sin levetid haft et generationsskifte og ledes i dag af far og søn, Peter og Jeppe.

Gennem tiden har de solgt over 30.000 detailbiler, og Jørs Biler er i dag Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder.

Filosofien hos Jørs Biler har alle dage været at udvide forretningen i et tempo, hvor alle – både kunder og ansatte – kunne følge med. Jørs Biler har den klare opfattelse gennem mange års salg og service i Næstved og omegn, at kunderne er loyale overfor deres bilforhandler, så længe servicen er i top og priserne i orden.

Tilfredse kunder
En af de ting, vi som bilejere sætter stor pris på, når vi skal vælge bil er, at omgangskredsen har givet en god anbefaling af deres service, og at de personer, som vi taler bil med, er til at stole på. Vi citerer her et lille udpluk af de gode anmeldelser:

”Fantastisk service intet mindre ! Vi kommer til at købe vores biler fremadrettet hos Jørs” – Pelle

”Vi har oplevet virkelig god service i forbindelse med køb af ny brugt bil. Deres forpligtigelser i forhold til garanti overholder de til fulde. Vi har altid kun oplevet god service og blive mødt med en god tone” – Rikke

”Har været kunde hos Jørs i 6 år, altid super service, bliver altid mødt af smilende/glade medarbejder. utrolige hjælpsomme” – Anne

”Stort udvalg og reelle priser” – Johnny

God rådgivning
Hos Jørs Biler i Næstved er der et tæt forhold mellem kunder og medarbejdere. At komme ind og få en god snak om bilerne, blive grundigt orienteret og få et godt tilbud på den nye bil – det er noget, som får kunderne til at komme igen år efter år.

Når de mange forskellige biler skal sammenlignes, er Jørs Biler til enhver tid klar til at give en solid vurdering på baggrund af kundens behov. For det er jo en af fordelene ved at handle med en brugtbilsforhandler, der kender sine biler, at det ikke altid er den bil, der ser bedst ud og lyder fantastisk, der i det lange løb er den mest optimale til en moderne familie.

Jørs Biler tilbyder gode finansieringsmuligheder via Santander.

Kontakt Jørs Biler

 

sølvpartner