Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul 
Ringstedgade 54
4700 Næstved
55 77 00 20
[email protected]

Besøg Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul i Næstved på Facebook 

Åbningstider
Alle dage fra kl. 07:00 til 22:00

Tillid og tryghed
Man bliver bedemand, fordi man har sans for at hjælpe andre mennesker i de sværeste stunder, og fordi man er i stand til at organisere alt det der skal klares omkring den sidste afsked. Når en kær ven eller et elsket familiemedlem falder bort, er det en hjælp i nøden, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle.

Annette Bøgh og Henrik Juul er erfarne bedemænd, som driver flere forretninger i region Sjælland. Bedemanden og begravelsesforretningen i Næstved åbnede i 2015 i de samme lokaler, hvor Næstved Begravelsesforretning før lå.

I Ringstedgade 54 er der plads til hyggeligt indrettede mødelokaler. Bedemanden i Næstved er i tæt kontakt med kunderne fra den første samtale, og til bisættelsen eller begravelsen er overstået. Ofte foregår det første møde hos bedemanden, men mange møder finder sted hos de pårørende. Bedemændene mødes med dig, hvor det passer dig bedst. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Den bedste service og faglige viden
Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul er blevet ISO-certificeret via Danske Bedemænd for at sikre, at de lever op til de højeste standarder. Det indebærer bl.a. løbende efteruddannelse.

Derudover udmærker Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul sig ved at imødekomme stadig flere af kundernes ønsker om en personlig afsked. Her er mulighed for både den helt klassiske og den skræddersyede løsning, bl.a. ved unik udsmykning af kisten. Transporten af kisten er også blevet et område med flere muligheder, f.eks. kan man komme herfra i en motorcykel med en lukket sidevogn med plads til en kiste.

“For os er det vigtigt at hjælpe dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor spørger vi også ind til afdødes personlighed og liv under samtalen”, fortæller Annette Bøgh.

Hjælp til alt det praktiske
Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster, planlægge ’gravøl’ mm.

Efter ceremonien er der tradition for at mødes til mindesammenkomst, da familie og venner har brug for at runde dagen af og snakke om fælles minder. Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul hjælper gerne med at arrangere kaffebord eller lignende. De kender Næstved og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad man måtte ønske.

Kontakt Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul

sølvpartner