Bedemand Berner
55 72 14 80
berner@bedemand-berner.dk

Bedemand Berner på Facebook

Begravelsesforretning i Næstved
Når et nærtstående familiemedlem er faldet bort, kan det være uoverskueligt at arrangere en god afsked. Bedemand Berner leder dig trygt igennem de mange krav og muligheder, der foreligger, når en bisættelse eller begravelse skal planlægges. Med den viden og omsorg, der kommer af mange års erfaring, bliver du vejledt til at træffe de optimale valg.

Du kan ringe til Bedemand Berner i Næstved døgnet rundt på tlf. 55 72 14 80.

Lokal forankring
Begravelsesforretningen i Næstved er én af mange afdelinger under Bedemand Berner, hvoraf de fleste ligger på Sjælland. Begravelsesforretningen i Næstved kan således drage fordel af et bredt netværk af professionelle bedemænd. Derudover har Bedemand Berner 25 års erfaring med at koordinere begravelsesceremonier efter den dødes eller de pårørendes ønsker. Bedemændenes detailviden om lokale formaliteter, procedurer og muligheder kommer dig til gode, når du står i den svære situation at skulle sige farvel til en kær ven eller et elsket familiemedlem.

Bedemand Berner kører ud i hele Næstved og omegn. Du er også velkommen til at kontakte afdelingerne i Glumsø og Fuglebjerg

Kirkelig begravelse
Bedemand Berner anbefaler, at ceremonien sker i overensstemmelse med afdødes ønsker. Ofte har afdøde ikke fået formidlet sine ønsker, og det er således op til de pårørende at beslutte hvad der skal ske. Er afdøde ikke medlem af Folkekirken, er det ikke sikkert, man kan finde en præst, der vil varetage ceremonien.

Danske kirkegårde ejes og drives som hovedregel af enten Folkekirken eller Kommunen, og fredningsperioder, anlæg og priser varierer betragteligt fra sted til sted. Hvis der ikke er pårørende til at besøge og vedligeholde gravstedet, kan det være en god løsning at sætte urnen eller kisten i ”De ukendtes fællesgrav”.

Borgerlig begravelse
Til dem der ønsker en borgerlig bisættelse/begravelse har Bedemand Berner også en række tilbud:

Den afdødes aske kan spredes over åbent hav under forudsætning af, at denne inden sin død skriftligt har ønsket dette.

Den afdøde kan sættes ned i privat jord under forudsætning af, at grunden er mindst 5000 m2.

Urnen kan placeres i et dertil indrettet Colombarie – også kaldet en urnehal.

Afsked i afdødes ånd
Efter ceremonien er der tradition for at mødes med deltagerne ved en mindesammenkomst. Bedemand Berner i Næstved kan hjælpe med at arrangere kaffebord eller “gravøl” efter de pårørendes ønsker – i den afdødes ånd.

Bedemanden i Næstved kender lokalområdet og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad man måtte ønske.

Kontakt Bedemand Berner

sølvpartner