Begivenheder

Andre nyheder

Foto: ABW

Alle børn i 5. klasse får en klassisk kæmpeoplevelse

Hvordan lyder en obo? Det kan børnene i Næstved Kommunes 5. klasser snart svare på – sammen med en hel masse andet om klassisk musik. De får nemlig en helt særlig oplevelse med Copenhagen Phil, som inviterer indenfor i det klassiske maskinrum med store og små koncerter samt virtual reality undervisning. Alle koncerter afvikles i Gl. Ridehus på Grønnegades Kasserne Kulturcenter.

18. februar 2020
Foto: ABW

Åbent Hus på Absalon

Professionshøjskolen Absalon inviterer alle interesserede til Åbent Hus i alle 8 uddannelsesbyer med oplæg fra forskellige uddannelser. I Næstved sker det 25. februar 2020 kl. 17.00-19.00. Her kan du blive klogere på uddannelserne til administrationsbachelor, sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut og bioanalytiker.

18. februar 2020
Foto: Maxi Zoo

Gratis ernæringsrådgivning i Maxi Zoo Næstved

Døjer din kat eller vovse med fordøjelsen, eller har kæledæggerne andre små skavanker, så kan det godt skyldes kosten. Derfor inviterer Maxi Zoo Næstved den 21.-23. februar byens firbenede til personlig rådgivning om kost og ernæring, så familiens pelsede ven kan komme i fuldt firspring igen. 

18. februar 2020
Pressefoto

Farvel og tjak til Næstved

Ghetto-Gøg og Gokke: 21. november 2020 takker Adam & Noah af med deres sidste show i Næstved, og slutter fænomenets 5 år lange succesmarch ind i alles hjerter. Der er garanti for et farvelshow der laver sjov med alt og alle.

17. februar 2020
Pressefoto

Renovering overstået – Shell Køgevej åbner med prisbasker

Efter en stor renovering af Shell tankstationen på Køgevej i Næstved er der lagt op til stor genåbningsfest fredag den 21. februar. På den opfriskede tankstation er den tidligere butiksbygning blevet fjernet, så området nu fremstår flot og velfriseret. Genåbningen fejres med gammeldags tankpassere ved tankstanderne og særtilbud på Shells benzin og diesel.

17. februar 2020
Hold hjernen i topform med DGI SMART træning

Hold hjernen i topform med DGI SMART træning

AOF Næstved og Susålandet inviterer til træning for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet. Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

16. februar 2020
Festligt, farverigt og fornøjeligt fastelavnssjov

Festligt, farverigt og fornøjeligt fastelavnssjov

Katten af tønden. Fastelavnsboller. Slikposer. Ansigtsmaling. Fastelavnsklip og en hel centergang fyldt med indendørs hygge lørdag den 22. februar kl. 10.00 – 13.00. Farmorhuset har før hygget om børnene i centergangen i Sct. Jørgens Park. Og det med så stor succes, at Centerforeningen nu igen har fået Farmor og hendes hjælpere til at komme og lave en fastelavnsfest – lidt ud over det almindelige.

16. februar 2020
Foto: ABW

Træk vejret, og bestem dig for, hvad du vil tænke

Lone Regitze Klitten vil igennem halvanden time fortælle dig om kroppens evne til at lave mønstre, hvordan den opretholder disse mønstre og hvordan du kan vinke farvel til dem. Det finder sted på Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10 i Næstved.

15. februar 2020
Pressefoto: Ole Hilden er ny erhvervsplaymaker i Faxe og Næstved Kommuner.

Erhvervsplaymaker skal matche unge med erhvervslivet

Der er brug for, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. For at give de unge det bedste grundlag for at vælge fremtid, skal den nyansatte erhvervsplaymaker Ole Hilden nu hjælpe med at gøre de unge klogere på de muligheder en erhvervsuddannelse giver.

15. februar 2020
Stress dig sund

Stress dig sund

Mandag den 2. marts kl. 19.00-21.00 kan du møde psykolog og forfatter Carsten Juul på Næstved Bibliotek, Lille scene. Han fortæller om sin bog, Stress dig sund, hvor han tager et opgør med stressmyterne.

14. februar 2020
Foto: ABW

Lysen Biler søger erhvervssælger

Er du en erfaren erhvervssælger, der har lyst til nye udfordringer, har du chancen hos Lysen Biler. Lysen Biler har forretninger i Næstved, Sorø og Ringsted og er autoriseret forhandler af Fiat Professional og af Nissan varebiler.

14. februar 2020
A space in the dark. Foto: Christian

Syv dansere mødes til gravøl

Næstved Teater præsenterer danseforestillingen “A space in the dark” med Black Box Dance Company fra Holstebro. Oplev en hyldest til livet, inspireret af og skabt med musik, tekst og sang af den legendariske David Bowie. Forestillingen opføres i Ny Ridehus, Næstved, torsdag 27. februar kl. 20.00.

13. februar 2020
Mobiler på cyklen, foto: RfST

Hver tredje cyklist bruger mobilen

Øjnene på trafikken og begge hænder på styret! De gode råd ser en del cyklister bort fra, når de kører i trafikken. Hver tredje cyklist mellem 18 og 65 år erkender nemlig, at de meget ofte, ofte eller en gang imellem har den ene hånd på mobilen for fx at læse og skrive beskeder, finde musik, tale håndholdt eller spille spil, mens de cykler.

13. februar 2020