Julekonkurrence i Tappernøje

Tirsdag d 20. december sidst på aftenen, blev vinderne af Tappernøjes Julelys-konkurrence kåret, med overrækkelse af diplom og præmier til hver af de 3 vindere.

Fotograf Carsten Højholt Hansen, TV-Sydsjælland

Idéen til Julelys-konkurrencen kom fra en nytilflyttet borger, der på den lokale Tappernøje Facebookside spurgte til, om der i Tappernøje var en årlig konkurrence, om det vildeste julelys i byen? Flere svarede Nikolaj Havgaard Sørensen på Facebook Tappernøje-gruppen, at det kunne han godt glemme, for han kunne bestemt ikke slå “tosserne” fra Karlshøj. Deres julebelysning var nemlig altid SÅ vild, at de havde været i TV ØST. Det slog nu ikke tilflytteren Nikolaj Havgaard Sørensen ud, der faktisk hellere end gerne ville
ta’ kampen op.

Fotograf Carsten Højholt Hansen, TV-Sydsjælland

Facebookgruppe-administrator og Eventmager Charlotte Roest greb ideen, fandt en præmiesponsor, 6 friske jurymedlemmer og udskrev hurtigt en konkurrence med vinderchance i 3 forskellige kategorier: Vildeste, Flotteste eller Sjoveste julebelysning, så alle borgere i byen havde en mulighed for at deltage.

Fotograf Carsten Højholt Hansen, TV-Sydsjælland

Så kom der gang i Julelys-udsmykningen i haver og på facader. Udsmykningen skulle være klar inden d. 12 december, så borgere i Tappernøje dagligt kunne nyde synet i mørket og jury nå at besigtige de indstillede adresser, hårdt og iskoldt via streng pointangivelse, inden den endelige glædelige overrækkelse af præmier og ærefulde diplomer til vinderne.

Fotograf Morten Bille

Nikolaj Havgaard Sørensen vandt i kategorien “Vildeste”, Rene Gribb vandt i kategorien “Sjoveste” og Jørgen Jensen  vandt kategorien “Flotteste” Julebelysning. Alle 3 vindere blev meget glade for udvælgelsen og anerkendelsen af det store arbejde, de har lagt i at få Tappernøje i en helt fantastisk julestemning.

Fotograf Morten Bille

 

Fotograf Morten Bille

Præmien fra Fakta Brøderup til hver kategori var: En middag for to, med en god flaske vin og en æske lækker chokolade.

Tappernøje forventer at gentage succesen næste år, måske endnu sjovere, vildere og flottere!