Gå til golf – året rundt
Stadig flere danskere ønsker at prøve kræfter med golf, et spil som menes opfundet i Skotland tilbage i 1400-tallet. I nyere tid har målgruppen været folk med masser af tid – overklasse eller pensionister, men på det seneste er det blevet nemmere at passe golf ind i en travl hverdag.

brink-golf-varer-480x303At spille 18 huller er tidskrævende, men man kan altid træne en times tid. Mange nye golfbaner og golfklubber tilbyder af samme grund fleksible ydelser.

Brink Golf lægger op til at medlemmerne træner efter behov – men ofte ugentligt og fokuseret. Regelmæssig golftræning øger din viden og forbedrer din teknik. Med målrettet træning kan du se udvikling i dit spil og derved opnå et højere niveau.

Målrettet træning
Brink Golf hjælper dig med at lægge en individuel træningsplan. Med en træningsplan er det ikke “bare” svingtræning, men du bliver bedre klædt på til at spille den golf du gerne vil. Du træner fokuseret de forskellige grundprincipper i golfsvinget; både driver, jernslag, indspil, bunker og putting.

En times ugentlig træning suppleres som hovedregel med et Short Game sidste søndag i måneden. Spillet afsluttes som regel med en hyggelig middag med de andre på holdet.

brink-golf-feriedage-480x330Hvor træner man?
Det foregår på Næstved Golfbane, men medlemsskab af Næstved Golfklub er ikke en forudsætning.

Næstved Golfbane omfatter en smukt anlagt 18 hullers bane, en par 3 bane og en driving range. Par 3 banen er en passende udfordring for alle golfspillere og har tilpas store greens, til at den er et godt sted for den gode spiller, der vil forbedre sit korte spil. Par 3 banen har status som en “Pay and Play”-bane og ligger lige ved P-pladsen.

Virtuel golf
Når det er vinter på Næstved Golfbane, kan du benytte Brink Golfs indendørs golfsimulator. Når kulden raser uden for, kan du spille golf på alverdens baner, eksempelvis Sct. Andrews i golfspillets hjemland. Du kan også træne dine sving, så du kommer godt fra start, når sæsonen starter.

Kom alene, med familie, venner eller kolleger.

Golf for børn og unge
Brink Golfklub tilbyder også aktiviteter for børn og unge, eksempelvis under Aktive Feriedage. Hvis det er for varmt til at spille, tændes for sprinklerne, og ungerne elsker det. Tanken er hele vejen igennem, at golf skal være sjovt.

Brink Golf
Karrebækvej 461
4700 Næstved
Telefon: 22 18 36 23 logo brink golf
E-mail: info@brinkgolf.dk

Følg Brink Golf på Facebook

Åbningstider fra 15. april
Lørdag og søndag og helligdage 8-15
Mandage 12-18
Tirsdag-fredag 9-17