Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vidunderbarn med til Næstved

1. december 2015

Formen er i top og julehumøret smittende når tv-aktuelle Kim Sjøgren med ensemblet The Little Mermaid Orchestra gæster Grønnegades Kaserne, Kulturcenter den 1. december.

Så er der mulighed for at k Kim Somme til en julekoncert ud over det sædvanlige. Kim Sjøgren og hans Mermaids drager på juleturné, i topform og med et smittende julehumør. Showet omfatter anekdoter fra Kims tid som koncertmester samt masser af skønne julemelodier og sange, fortolket på Kims helt unikke vis. Kim fortæller jokes på sin egen finurlige måde og krydrer med raffineret violinspil.

Kim er TV-aktuel i DR’s nye lørdagsunderholdning ‘Vidunderbørn’, hvor han er mentor for den 13 årige violinist Villads. Villads der fik megen ros for sin musikalitet og professionalisme, er gæstesolist på årets juleturné og kan derfor også opleves til koncerten i Næstved.

Kim Sjøgren der nærmer sig 60 år, har spillet violin siden han var 3 år. Som 12-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie. Han har komponeret musik til film, TV og teater. I 1997 dannede han sit eget ”Kim Sjøgren and The Little Mermaid Orchestra”, der har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. I 2004 blev Kim Sjøgren udnævnt som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Billetter til salg via gkkultur.billetten.dk, kan reserveres på 5588 3950 eller købes på billetkontoret.Kim S Nisser

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
1. december 2015

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier