Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De frelste synger

27. oktober 2017 20:00

Komikerne Flemming Jensen, Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt står bag showet De Frelste Synger. Med stor entusiasme har de kastet sig i ud bastard-genren stand up-revy. Med ringe evner ud i sang og dans giver det et hylende morsomt show, som kan opleves på Sydsjællands største kulturcenter den 27. oktober.

De frelste synger. Pressefoto.

Fire mænd mødes i undren over verdens generelle tilstand – men midt i flygtningestrømme, terrorfrygt, voldsomme klimaforandringer og voksende politikerlede, er det vestlige menneske dog stadig mest optaget af én ting – nemlig sig selv.

Der er et aldersspænd på 30 år fra den yngste til den ældste og deres indfaldsvinkler til tidens store politiske og eksistentielle spørgsmål er således skabt i forskellige tidsaldre og miljøer.

Dette skisma afspejles i et skarpt satirisk og rasende underholdende møde, hvor de hver især lufter deres – ifølge dem selv – endegyldige sandhed om alt fra folketingets sammensætning over populismens skarpe genkomst i verden til almindelig fjolleri.

Find billet til De Frelste Synger den 27 oktober i Næstved på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter eller ved at reservere på tlf. 5588 3950.

Detaljer

Dato:
27. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/