Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

City Singler

26. april 2017

Begivenhed Navigation

I kanen med City Singlerne

Året er knap startet før år 2017 kan spejdes i horisonten. I hvert fald på Sydsjællands største kulturcenter der netop har sat billetter til City Singlerne – Taget på sengen til salg. Et show der først spilles på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 26. april 2017!

Der er en unik chance for at sikre sig billet på forreste række til de frække City Singlers kommende show. City Singlerne har tre shows i bagagen, og det fjerde følger den lumre linje når det kommer til titlen; Taget på sengen!

City Singlerne er hemmelighedsfulde omkring hvad showets titel mon kan dække over, og med deres første udmelding kan det forstås at dreje sig om ”en rutsjetur gennem kvinders liv med alle de skønne, kiksede, smukke, uperfekte og frække as8bab8c_2017citysingler_logo_med_taget_p_sengen[1]pekter”.

”Vi har jo været med fra starten, og glæder os til at se singlerne på kulturcenteret igen” fortæller kulturcenterets leder John Nørbjerg. ”De tidligere shows har været helt vanvittige, og med rigtig mange glade publikummer. Vi ser frem til igen at byde rigtig mange indenfor i Ny Ridehus, og kan se på de første to dages salg at vi nok skal blive mange til april næste år!”

Du kan sikre dig din billet til næste års mest lumre oplevelse på www.gkkultur.billetten.dk, på billetkontoret eller ved at reservere på billettelefonen på 5588 3950.

Detaljer

Dato:
26. april 2017

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/