Er du skarp på projekter og har du erfaring med arbejdet på arbejdsmarkedsområdet, så er du måske deres nye konsulent i Center for Arbejdsmarked. Som deres nye konsulent vil du få ansvar for arbejdet med at søge statens puljer til projekter, der i faglighed og metoder spænder vidt. Du får stor indflydelse på dine opgaver og stor helhed i din opgaveløsning.

Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle projekter. Det bliver dig, der får ansvaret for at udvælge puljer, ansøge, strukturere projektprocessen, sikre fremdrift, holde overblik og projektevaluere. Der vil også være andre ad. hoc opgaver, ex. udarbejde sagsfremstillinger til politisk behandling, facilitere processer samt være det tværfaglige bindeled mellem de forskellige centre i kommunen.

Stillingen er organiseret i Team Tværgående, der bl.a. varetager supporten til centrets ledelse gennem projektledelse og -sparring, juridisk rådgivning, økonomi, IT, administrative funktioner m.m. De er ca. 10 medarbejdere i ledelsessupporten og 36 engagerede konsulenter og administrative medarbejdere i teamet i alt.

De forestiller os, at du:

Har projektlederuddannelse med erfaring fra beskæftigelsesområdet
Du er god til at skrive fonds- og puljeansøgninger. Skaber overblik over projektprocessen, forestår selv projektledelsen i nogle projekter og står for projektafrapporterer til stat og fonde mv.
Du er metodisk stærk, arbejder struktureret og kan prioritere egne opgaver i en travl hverdag, hvor akutte sager af og til sætter dagsordenen
Har gennemslagskraft og trives i dialogen med både ledelse og medarbejdere fra forskellige teams
Er stærk i relationer og mestrer samarbejde op, ned og på tværs i organisationen
Er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation
Kan facilitere processer
Du er initiativrig og bidrager til gruppen med dit gode humør

De kan tilbyde:

Et job, hvor du udfordres på dine kompetencer og opnår specialiseret viden, og hvor de mangesidede opgaver bringer dine kompetencer i spil i opgaveløsningen.
Selvstændig arbejdstilrettelæggelse og mulighed for selv at præge din stilling.
Gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar.

De arbejder meget med projekter, hvor tværfagligheden er i fokus, derfor skal du kunne samarbejde med mange forskellige, både ift. baggrunde og tilgange til projekter. Det er derfor vigtigt at er vant til at samarbejde og kan holde mange bolde i luften på samme tid.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 17. januar 2021)

Foto: ABW

 

Del på sociale medier