Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/10/05 til 2020/10/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HERLUFMAGLE: Standset på hurtig knallert
En 21-årig mand kan nu vente en bøde, efter at han mandag klokken 16.50 blev standset af politiet. Det skete på Spragelsevej ved Herlufmagle, hvor han kom kørende på knallert med en passager bagpå. I første omgang ville han ikke standse, selv om politiet var lige i hælene på ham, og han er derfor blevet sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Den 21-årige – der er fra Nakskov – havde ingen styrthjelm på, og han havde heller ikke den lovpligtige ansvarsforsikring i orden. Desuden kunne knallerten køre noget hurtigere end tilladt, så han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Knallerten blev taget med til nærmere undersøgelse.

NÆSTVED: Sigtet for ikke at rette sig efter forbud mod at filme
Politiet blev lørdag klokken 10.48 kaldt til Næstved Storcenter, hvor en mand tilsyneladende var i færd med at filme ansatte og handlende. Der er opslag på indgangsdørene til centeret, hvoraf det fremgår, at det ikke er tilladt at filme i centeret. Politibetjentene fandt frem til en 31-årig mand fra Kalvehave, der var filmede med sin mobiltelefon. Han blev fulgt ud af centeret og bortvist, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 31-årige står nu til en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

NÆSTVED: Indsats mod høj hastighed på Havnegade
Lørdag aften var en af politiets patruljer til stede på Kanalvej og i Havnegade i Næstved. Det skete, efter at politiet havde modtaget flere anmeldelser om, at der blev kørt ræs og kørt hurtigt på gaderne. Mellem klokken 20.40 og 22.30 blev 46 køretøjer kontrolleret, og en enkelt blev målt til at køre 84 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t.

TAPPERNØJE: Sigtet for at have våben og ulovlige piller
Politiet blev lørdag klokken 10.15 kaldt til et opholdssted ved Tappernøje, hvor medarbejderne havde fundet en pistol. Det viste sig at være en gaspistol, som en 18-årig mand havde. Der blev også fundet 75 ecstasypiller og en bunke små lynlåsposer hos den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven. Hos en 16-årig fyr, der også bor på stedet, blev der fundet en joint, et halvt gram hash og en taser, og han blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

FENSMARK: Fokus på unge knallertkørere
Politiet har på det seneste fået flere henvendelser om unge, der skaber utryghed i Fensmark med deres knallertkørsel. Politiet fik derfor i går sammen med en SSP-konsulent fra Næstved Kommune en snak med både de unge og deres forældre om, hvordan man opfører sig og færdes i trafikken, når man kører på knallert. Desuden var der fokus på at sikre, at de unges knallerter er lovlige og ikke kan køre hurtigere, end de må.

NÆSTVED: Kvinde nægtede at tage mundbind på
I går klokken 16 kom en 38-årig kvinde ind på en café i Næstved Storcenter uden mundbind. De ansatte på stedet anmodede hende om at tage det på, men det nægtede hun. Herefter tog hun sin telefon frem og filmede nogle ansatte på nært hold og livestreamede det til Facebook. Den 38-årige blev tilbageholdt af vagten på stedet, og politiet blev tilkaldt. Da politipatruljen kom, blev kvinden anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, for overtrædelse af databeskyttelsesloven og efter sundhedslovgivningen.

SLAGELSE OG NÆSTVED: To butikstyve standset
Onsdag klokken 15.13 bemærkede en medarbejder i Netto på Østre Alle i Slagelse, at en mand havde taget en pakke med høretelefoner uden at betale. Han gik igennem kasselinjen uden at standse og forlod butikken. Medarbejderen valgte at følge efter, og manden blev standset på Smedegade. Politiet blev tilkaldt, og tyven – der var 35 år og fra Slagelse – blev anholdt klokken 15.23 og sigtet for butikstyveri. Lidt senere – klokken 17.01 i Næstved – bemærkede en medarbejder i Bilka i Næstved Storcenter, at en mand tog et par læsebriller i butikken uden at betale. Han blev også standset, og da politiet blev tilkaldt, blev han sigtet for butikstyveri. Det var en 56-årig mand fra København.

FUGLEBJERG: Mange besøg ved den mobile politistation
Politiet er tit på farten med den mobile politistation. I går var vi f.eks. en tur i Fuglebjerg, hvor den fra klokken 18.00-19.30 holdt parkeret ved SuperBrugsen på Byagervej. Her blev det til mange besøg fra borgere, der blandt andet havde spørgsmål om knallertkørsel i byen og om reglerne for parkering af lastvogne inden for bygrænsen. Man kan altid få en snak med politiet i den mobile politistation, og betjentene kan hjælpe med både stort og småt – f.eks. med information om, hvordan man sikrer sit hjem mod indbrud, hvordan man handler sikkert på nettet og meget andet.

NÆSTVED: Spirituskørsel
En borger bemærkede lørdag klokken 19.45 en mand i Næstved Storcenter, der virkede noget beruset. Han købte noget alkohol, og gik herefter ud på parkeringspladsen, hvor han satte sig ind i en bil. Borgeren kontaktede derfor politiet, og på baggrund af en god beskrivelse af både mand og bil fik en patrulje standset manden, da han kom kørende på Præstø Landevej. Her viste en alkometertest, at manden – der var 32 år og med ukendt adresse – havde en promille på 0,72. Han blev derfor anholdt klokken 20.22 og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt igen klokken 21.05.

NÆSTVED: 20-årig sigtet for salg af narko
Da et par politibetjente fredag kort før klokken 22 var på fodpatrulje ved Parkvej i Næstved, lagde de mærke til en ung mand, der pludselig stak af, da han så betjentene. Der gik dog ikke længe før politiet havde fat i ham, og ved den efterfølgende ransagning af mandens lejlighed, blev det klart, hvorfor han havde dårlig samvittighed. Her fandt politiet nemlig 70 poser med hash og flere andre ting, der indikerede, at han solgte hash. Den unge mand, der er 20 år og fra byen, blev anholdt og sigtet for salg af narko

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Ved Stadion Hus Lørdag klokken 16.40 – lørdag klokken 22.00 Intet stjålet
Fuglebjerg Spurvevej Hus Onsdag klokken 13.15 – 15.40 Kontanter, samt diverse smykker
Næstved Elmeparken Hus Onsdag d. 30.09.2020 klokken 17.30 – mandag d. 05.10.2020 klokken 11.45 Kontanter, og diverse smykker
Næstved Lindeparken Hus Lørdag klokken 15.00 – 22.20 Gaming-computer og PS4
Næstved Dalumvej Hus Lørdag klokken 18.00 – 22.25 Intet stjålet
Næstved Samsøvej Hus Lørdag klokken 14.30 – 16.25 Bærbar computer af mærket Acer, kontanter, Skoletaske af mærket Haglöfs og gamer-computerskærm af mærket MSI,
Næstved Kragenæsvej Hus Tirsdag d. 29.09.2020 klokken 07.30 – søndag d. 04.10.2020 klokken 17.20 Diverse smykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Karrebæksminde Ved Broen Søndag klokken 16.04 65-årig mand Spirituskørsel
Næstved Jernbanegade Lørdag klokken 01.03 36-årig mand fra Vanløse Spirituskørsel
Næstved Ringstedgade Lørdag klokken 00.16 27-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel
Næstved Østre Ringvej Lørdag klokken 03.53 22-årig mand fra Ruds-Vedby Spirituskørsel og narkotikakørsel
Næstved Præstø Landevej Lørdag klokken 19.45 32-årig mand Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Glumsø Sorøvej ved Susåskolen Mandag klokken 6.42-8.12 47 1 50 km/t 61 km/t
Fuglebjerg Slagelsevej Fredag klokken 18.23 – 19.59 9886 80 km/t 134 km/t 7 klip samt 2 betingede frakendelser
Næstved Kanalvej Lørdag klokken 20.40 – 22.30 46 50 km/t 84 km/t
Næstved Grimstrupvej Tirsdag klokken 13.13 88 3 50 km/t 65 km/t Ingen klip
Tappernøje Hovedvejen Tirsdag klokken 15.16 156 5 50 km/t 69 km/t 1 klip
Herlufmagle Spragelsevej Mandag klokken 06.29 – 07.51 128 31 60 km/t 93 km/t 6 klip
Næstved Gavnøvej Mandag klokken 10.36 – 11.37 29 3 50 km/t 68 km/t Ingen klip
Næstved Ringstedgade Mandag klokken 8.45 – 9.53 303 9 70 km/t 101 km/t 2 klip
Fuglebjerg Næstvedvej Fredag klokken 19.08-20.08 27 4 60 km/t 76 km/t Ingen klip

 

Del på sociale medier