Når årstiderne skifter kan det være hårdt for bilens mekanik. Der er masser af støv og anden snavs i luften, når sommeren rammer, og derfor er det en god ide, at du ved, hvordan du skal vedligeholde din bil, når temperaturen stiger.

Husk desuden at hårdt arbejde skal belønnes – og at du derfor fortjener en stund på sofaen, efter intenst arbejde med bilen. Du kan blandt andet slappe af med et par forslag til oddset, så du kan spille online og få masser af underholdning direkte fra din mobil, tablet eller computer. På siden finder du en række forslag til hvilke kampe du kan oddse på lige nu, så du altid er helt opdateret på de nyeste kampe. At oddse giver samtidig et helt nyt og underholdende element til mange forskellige sportsgrene.

Tjek din undervogn
Når du skal vedligeholde din bil, når sommeren er på vej, så er det vigtigt, at du tjekker din undervogn. Det er under din bil, at du kan finde den største mængde af støv og snavs, når du kører på forskellige typer af veje, og derfor er det vigtigt for din bil, at din undervogn får en behandling cirka en gang hver anden måned. Dette gør, at du altid har en ren og pæn undervogn, som eliminerer risikoen for, at du udvikler rust, eller at der kommer trælse mængder af snavs ind i bilens mekaniske dele.

Husk at vaske din bil i hånden
Dette kan virke som meget hårdt arbejde, men det er vigtigt, at du vasker din bil manuelt. Dette betyder nemlig, at du ikke udsætter din bils lak for ridser, som kan lede til rust, når de store tromler i vaskehallen begynder på vasken. Disse er nemlig ofte fyldt med anden snavs og sand fra tidligere bilvaske, og derfor er det vigtigt, at du vasker din bil i hånden. Her kan du også selv bestemme den milde sæbe, som du skal bruge for at kunne få den ren, og husk også, at du altid skal bruge en mild svamp til formålet, så du ikke ridser lakken.

Husk at tjekke dine bremser
En af de vigtigste ting, som du kan gøre, når sommeren kommer til Danmark er, at du skal tjekke dine bremser på bilen. Der kan nemlig samle sig en masse støv og snavs på bremseklodserne, og dette kan du fjerne ved at lave en meget hård opbremsning. Husk her, at dette skal foregå på en lukket vej, hvor der ikke er trafik. Det er også en god ide, at du er alene i bilen, når du laver denne opremsning. Sådan kan du fjerne støv og andre typer af snavs fra dine bremseklodser, så du altid er sikker i trafikken. Det er altså både nemt og simpelt at vedligeholde sin bil, når årstiderne skifter. Så har du altid muligheden for at holde dig godt kørende.

 

Vedligehold din bil, når temperaturen stiger. Foto: ABW
Del på sociale medier