Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/07/20 til 2020/07/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Stjal shorts og øl
Politiet blev mandag klokken 18.28 kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet tilbageholdt en mand, der var gået gennem kasselinjen uden at betale for sine varer. Det var en 33-årig mand fra Lundby, der havde stjålet et par shorts og en enkelt øl. Han blev på stedet sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: Tricktyveri
Torsdag klokken 15.46 kom en mand ind i Meny på Østergade i Næstved. Han ville købe nogle cigaretter, men da det ikke var muligt, ønskede han i stedet at få vekslet 3000 kroner, som han havde med i 100-kronesedler, til nogle større sedler. Undervejs lykkedes det ham at forvirre kasseekspedienten så meget, at han slap afsted med 5.000 kroner i stedet for 3.000. Manden var 50-55 år, 170 til 175 centimeter høj, kraftig af kropsbygning og med et østeuropæisk udseende. Han havde sort, mellemlangt hår, og var iført en sort T-shirt. Han talte dårligt engelsk med accent. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set manden, og opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, når en kunde ønsker at få vekslet penge, da det ikke er første gang, at en ekspedient er blevet snydt på den facon.

NÆSTVED: Nedslidte bildæk
En patrulje var fredag klokken 21.00 forbi Fiskerhusvej i Næstved, hvor en gruppe på 20-30 bilentusiaster havde samlet sig. Det blev til en god dialog om regler og færdsel, og der blev herudover oprettet to sager om nedslidte bildæk og en bil blev indkaldt til syn.

NÆSTVED: Slog sidespejl i stykker
Politiet fik lørdag klokken 18.04 en anmeldelse om, at en motorcyklist havde smadret et sidespejl på en bil. De to parter var tilsyneladende kommet op at diskutere, efter at bilisten havde fået lavet et udsving med bilen, netop som motorcyklisten var i færd med at overhale. En 35-årig mand fra Næstved blev sigtet for hærværk.

NÆSTVED: 14 kørte for hurtigt
En af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol holdt lørdag aften på Vordingborgvej over for Dyrskuepladsen, hvor der er hastighedsbegrænsning på 60 km/t. Mellem klokken 20.21 og 0.45 kørte 533 trafikanter forbi målevognen, og 14 af dem blev målt til at køre for hurtigt. Den højeste hastighed var 100 km/t, og det giver en betinget frakendelse af kørekortet. To kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet.

NÆSTVED: Ville ikke oplyse sin identitet til politiet
Søndag klokken 3.55 tjekkede politiet en mand på Lille Englebjergvej lidt uden for Næstved. Han ville imidlertid ikke fortælle politibetjentene hverken fødselsdag eller navn, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. På politistationen i Næstved kom han i tanke om både navn og fødselsdag. Det var en 20-årig mand fra Næstved, og han blev løsladt igen klokken 7.36.

NÆSTVED: Larm på Blegdammen
Søndag aften var en halv snes køretøjer samlet på Blegdammen i Næstved, og det gav noget larm i form af trykluftshorn og larmende accelerationer. En politipatrulje blev sendt til stedet, og her blev en enkelt trafikant sigtet for at køre uden den forreste nummerplade.

FENSMARK: Kontakt med knallertkørere
Onsdag klokken 19.09 fik politiet en anmeldelse om, at der kørte nogle knallerter omkring i Fensmark, og at de larmede en hel del. En politipatrulje rykkede ud, og fik kontakt med fire 15-16 årige fyre. Der var dog ingen af deres knallerter, der passede på beskrivelsen af den larmende knallert, men de fik sig en god og oplysende snak med betjentene om færdselsreglerne.

NÆSTVED: Anholdt efter indbrud i kælderrum
Torsdag klokken 4.55 fik politiet en anmeldelse om, at der var begået indbrud i et kælderrum til en klinik på Banegårdspladsen i Næstved. Politiet talte efterfølgende med flere personer på banegården, og da kælderrummet, der var brudt op, blev undersøgt, stod der en Soundboks og en bæltetaske, hvis indhold pegede tilbage på en af de personer, betjentene netop havde haft kontakt med. Det var en 16-årig fyr fra Næstved, som blev anholdt på banegården klokken 5.42, og han blev sigtet for indbrud. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu bliver afhørt. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: 30-årig sigtet for at sælge stoffer
Politiet tjekkede tirsdag klokken 22.44 en bil, der holdt parkeret på Skråvej i Næstved. Føreren var en 30-årig mand, og da politibetjentene undersøgte bilen, fandt de 120 små poser med hash på en samlet vægt af i alt 125,9 gram. Den 30-årige blev anholdt klokken 22.40 og sigtet for salg af stoffer, og han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved. Den anholdte blev løsladt igen efter afhøring klokken 1.59.

NÆSTVED: Overhalede indenom
Trafikanter på Østre Ringvej i Næstved anmeldte fredag klokken 19.07, at de netop var blevet overhalet indenom af en anden bilist, som brugte en højresvingsbane til formålet. Bilisten forsvandt mod syd og svingede ad Præstøvej. Mandag konfronterede politiet bilisten med anmeldelsen. Det var en 22-årig mand fra Næstved, og han blev sigtet for at have overhalet højre om. Han kan nu vente en bøde på 2.000 kroner og et klip i kørekortet.

NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Mandag klokken 18.11 standsede politiet en 25-årig mand fra Toksværd, der kom kørende i Toldbodgade i Næstved. Imidlertid havde han ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da han flere gange tidligere var blev sigtet for at køre uden førerret, blev hans bil beslaglagt på stedet.

KARREBÆKSMINDE: 54-årig anholdt for at forstyrre
En 54-årig mand blev søndag klokken 13.44 anholdt i Karrebæksminde, hvor han havde stået på broen til Enø med meget lidt tøj på. Han var godt fuld og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og kan nu vente en bøde. Den 54-årige blev kørt til sin bopæl for at sove rusen ud.

NÆSTVED: Gaderæs
Politiet var i løbet af weekenden på Vordingborgvej og på Ydernæs i Næstved, hvor flere bilister var samlet, og fordi der var indløbet flere anmeldelser om gaderæs. Fredag aften fik en enkelt bilist en bøde for unødig røg og støj, og politiet beslaglagde lørdag aften en bil, som var konstruktivt ændret og som havde en væsentlig større effekt end anmeldt. Bilen skal nu undersøges nærmere.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag midnat – lørdag klokken 13.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Hindbærvej Hus Torsdag klokken 12.00 – søndag klokken 18.10 Guldsmykker, et kamera af mærket Canon, kontanter i euro og dollars, en bærbar pc af mærket HP, en tablet, parfumer og knive af mærket Global

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Gelsted Industrivej Onsdag klokken 20.03 50-årig mand fra Ringsted Spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden. Da den 50-årige flere gange var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet
Næstved Mandag klokken 9.00-12.00 15 køretøjer blev standset: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for at køre på en ulovlig knallert  

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Holme-Olstrup Petersmindevej Mandag klokken 6.17-8.19 ATK 1000 78 50 km/t 78 km/t Otte klip
Næstved Grimstrupvej Mandag klokken 9.45-11.49 ATK –
bestilt færdselskontrol
75 5 50 km/t 68 km/t
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 20.21-0.45 ATK 533 14 60 km/t 100 km/t To klip og en betinget frakendelse
Herlufmagle Spragelsevej Søndag klokken 9.13-10.43 ATK –
bestilt færdselskontrol
63 7 50 km/t 64 km/t
Mogenstrup Præstø Landevej Lørdag klokken 14.10-19.00 ATK 1048 18 60 km/t 88 km/t Fire klip
Næstved Vallensved Bygade, Vallensved Lørdag klokken 8.00-10.56 ATK –
bestilt færdselskontrol
743 9 50 km/t 66 km/t
Næstved Vordingborgvej Søndag klokken 13.04-14.04 ATK 342 23 60 km/t 89 km/t To klip

 

Del på sociale medier