Næstved Teater præsenterer danseforestillingen “A space in the dark” med Black Box Dance Company fra Holstebro. Forestillingen opføres i Ny Ridehus, Næstved, torsdag 27. februar kl. 20.00.

“A space in the dark” er en hyldest til livet, inspireret af og skabt med musik, tekst og sang af den legendariske David Bowie.

Den internationalt anerkendte koreograf Ben Wright har skabt et vedkommende værk om at leve livet fuldt ud og om det at gå livets ultimative realitet i møde – (u)-dødeligheden. Et værk der er nyskabende, gribende, rørende og spontant i sin appel.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her tager de publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. I symbiosen af musik og dans opstår skønhed og absurditet ud af velkendte følelser, melankoli, sorg, glæde og humor.

A space in the dark udfolder sig til både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie, samt musik af Henrik Munch kendt fra det danske band Sorten Muld.

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter og har den helt særlige evne at ramme et publikum på tværs af generationer uden social kontekst. Black Box Dance Company Holstebro har opnået en enestående mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra hans store musikskat.

De 6 numre repræsenterer både ældre og nye værker såvel som ukendte numre. Numrene har Black Box Dance Company ønsket, idet de alle dækker over et fælles tema om menneskets skrøbelighed, magt og afmagt og livets øjeblikkelighed. Et tema der fortsat vil være relevant for alle.

I forestillingen vil man bl.a. kunne opleve kendte sange som Lets Dance, Lazarus og Bring Me The Disco King.

Ledige billetter på http://www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850.

A space in the dark. Foto: Christian Andersen