Der er højrisiko for kødannelse, når Shell tankstationen på Køgevej i Næstved i dag genåbner efter en større renovering. I dag fredag den 21. februar i tidsrummet kl. 14-17.00 indtager gammeldags tankpassere stationen og hjælper alle, der kører omkring tankstationen, til en billig tankfuld diesel eller benzin.

I anledningen af, at Shell Express tankstationen på Køgevej 7 har fået en velfortjent opgradering, inviterer stationen i dag på genåbningsfest. I tidsrummet kl. 14-17 kan byens bilister få tanket bilen til ekstra nedsatte priser. Mens festlighederne står på, sælger tankstationen nemlig benzin til 7,99 kr./l. og diesel til bare 6,99 kr./l.

Derudover vil der være gaveposer med lidt til den søde tand samt balloner og Ferrari modelbiler til børnene på bagsædet. Endelig er der en konkurrence, hvor præmien er tre måneders gratis bilvask i form af det nye Shell Bilvask+ luksusabonnement, som giver adgang fri bilvask på ca. 100 Shell tankstationer.

Forventer kødannelse
“Vi ser frem til igen at byde bilisterne i Næstved og omegn indenfor hos Shell Express. Som altid, når vi holder prisfest, er der overhængende risiko for, at der vil være ekstra trafik og pres på vejene rundt om stationen. Det kan være rart lige at vide på forhånd,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som står bag Shell tankstationerne i Danmark.

Bilister, der ønsker at tage del i genåbningsfesten skal benytte indkørslen via Fensmarkvej for at komme ind på tankstationen. Af sikkerhedsmæssige grunde sælges brændstoffet alene til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt til genåbningsfesten.

Pressefoto