Sådan lyder invitationen fra Lille Næstved IFs konkurrenceafdeling til alle interesserede piger og drenge i alderen 6 til 16 år. Den gratis TeamGym træning foregår onsdag den 12. februar kl. 17.00 – 19.30 i Digtervejshallen på Karrebækvej.

TeamGym er den mest populære gymnastikform under GymDanmark og oplever stor fremgang på landsplan. Det er en holdsport, der består af tre discipliner: spring på bane, spring i minitrampolin og en rytmisk serie.

For piger og drenge med lyst til konkurrenceidræt
Lille Næstveds TeamGym hold har vind i sejlene og har hentet flere medaljer ved de netop overståede Sjællandsmesterskaber, så de viser nu sporten frem og håber på endnu flere piger og drenge har lyst til at prøve gymnastik på et lidt højere plan.

”Vi er denne sæson i fuld gang med at sætte Næstved på landkortet indenfor TeamGym”, fortæller holdansvarlig og rytmetræner Stine Dunkan Gents og fortsætter, ”derfor vil vi gerne vise sporten frem for alle piger og drenge, der gerne vil bruge kroppen og udfordre sig selv.”

Forældre er velkomne til at se med og stille spørgsmål til trænerne omkring sporten, forventninger til gymnasternes niveau samt hvad man til gengæld kan forvente af trænerne og foreningen. Læs mere om Lille Næstved IF på hjemmesiden www.lni.dk.

Alle piger og drenge fra 6-16 år kan komme og prøve TeamGym konkurrencegymnastik hos Lille Næstved IF i vinterferien. Pressefoto.
Del på sociale medier