Det populære, prisvindende og albumaktuelle bluesband, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, suser med deres nye 11. album “Come On In” i kufferten afsted på Danmarksturné.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er et af Danmarks flittigste orkester, og har stor succes også på de udenlandske scener.

Pressefoto

Martin Seidelin, der spiller på trommer i bandet, er opvokset i Karrebæksminde og Næstved. Det var lærerteamet på Karrebæk skole som dengang introducerede Martin til den musikalske verden, og det var musikvennerne han fik på Næstved Gymnasium, som i lang tid var hjørnestenen i Martins musik. I midten af 80’erne blev Martin Seidelin medlem af Karrebæksminde karneval trup, hvor han spillede agogo klokke. Siden da har han spillet i flere bands som Dale Smith Blues Band, Miiss Delta og med Morten Wittrock.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er et band, som har givet mere end 1000 koncerter i 21 forskellige lande. Nogle orkestre brager igennem og fader ud. Andre giver op, hvis gennembruddet ikke straks viser sig. Og så er der dem, for hvem det gælder liv og død at spille og stædigt vinde udbredelse ved at holde standarderne høje år efter år. Thorbjørn Risager & The Black Tornado hører til den sidste gruppe. Stille og roligt – både i Danmark og i udlandet – vokser kendskabet til det eksplosive band.

Se tourplanen her:
17.1 – Kulturhus Gimle, Føllenslev
25.1 – Kedelhuset, Silkeborg
30.1 – Gimle, Roskilde
31.1 – Amager Bio, København
1.2 – Dexter, Odense
12.3 – Maskinhallen, Frederikshavn
13.3 – Sønderborghus, Sønderborg
3.4 – Fermaten, Herning
4.4 – Tøjhuset, Fredericia
25.4 – Atlas/Aarhus Blues Forening, Århus
1.5 – Paletten, Viborg
2.5 – Skråen, Aalborg

Del på sociale medier