Der er ikke tid til at holde megen juleferie, når man er Næstveds Internationale Egnsteater. Knap er vi kommet ind i det nye år, før Dansk Rakkerpak & Faster Cool melder sig på banen med involvering i hele 3 forestillinger. De to af dem ”Life is Good” og ”Mit Liv som Niels” henvender sig primært til det voksne publikum, mens ”Grevens Fejde” er for børn og deres voksne følgesvende.

Alle 3 forestillinger opføres i Teatersalen, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Life is good. Pressefoto.

Kultursuppe med varmblodig underholdning som hovedret tirsdag den 28. januar
”Life is Good” er opstået gennem et italiensk/dansk samarbejde og også et personligt møde mellem den italienske komediant Claudio Levati og Rakkerpaks Peter Kløft. Begge har det tilfælles, at de har arbejdet med folkelige teatertraditioner i et universelt fysisk teatersprog, som kan forstås på tværs af alders og – landegrænser. De to komedianter har, lige siden de mødtes, leget med at udfordre hinanden i forhold til livets små og store spørgsmål. Og da instruktøren Niels Grønne – fra Dansk Rakkerpak – pludselig kunne se en forestilling i denne leg, er det blevet til et unikt internationalt teatersamarbejde, hvis resultat kan opleves i ”Life is Good”, der serveres som hovedret på scenen til Kultursuppe tirsdag den 28. januar.

En lille smagsprøve på hovedretten til Kultursuppen

En gadeoptrædende og en selvmordskandidat – to skæve eksistenser – Filippo og Tonny mødes tilfældigt og ingenting bliver nogensinde det samme igen…
En komisk tragedie om venskab. Fortalt i et universalt internationalt teatersprog spækket med live-musik, slapstick, komik og poesi.

KULTURSUPPE er noget ganske specielt
Kultursuppe er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed. Forretten er altid en lækker suppe. Den 28. januar serveres der thaisuppe med kokosmælk og kylling. Hovedretten er hver gang et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere. Og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet. Dørene åbnes kl. 18.00, og Kultursuppen serveres fra kl. 18.30. Se mere på

Mit liv som Niels. Pressefoto.

Forrygende one-man show den 28. januar
”MIT LIV SOM NIELS” er i ord og billeder på en og samme tid Niels Grønnes meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv. ”Mit Liv som Niels” er på Næstved Teaters program den 30. januar, kl. 20.00 i Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Se mere på

Børneteaterbrunch søndag den 2. februar, kl. 11.00 i Teatersalen, Grønnegade 10, Næstved
Grevens Fejde er den næste forestilling i forbindelse med Børneteaterbrunch, hvor de to skøre fortællere, Sigurt Skallesmækker og Jakob Brødløs, kaster sig ud i at berette om Grevens Fejde. Om kampen om den danske trone. Om bondeoprør og finurlige og farverige personligheder. Det er en hæsblæsende fortælling om en borgerkrig, der bølger frem og tilbage over hele landet.

Børneteaterbrunch er et samarbejde mellem Næstved Teater, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og egnsteatret / Dansk Rakkerpak & Faster Cool. 

Grevens Fejde. Pressefoto.
Del på sociale medier