Den 12. maj snøres løbeskoene, når Aller Media for første gang inviterer til et af landets største kvindeløb i Næstved, oplyser Aller i en pressemeddelelse.

Efter 20 år som “Femina Kvindeløb” bliver et af Danmarks største løbeevents nu til ”Aller Kvindeløbet”, der skal favne Aller Medias store kvindeunivers.

Bag navneskiftet og det nye brand, ligger en klar ambition om at udbrede glæden og samlingskraften ved samværet omkring løbet eller gåturen til en endnu større målgruppe, og samle flere aldersgrupper og segmenter. Derfor er det de stærke Aller-brands SØNDAG, IN, ELLE, Vi Unge og Femina, som i år står bag det store kvindeløb i fællesskab. En ændring, der vil skabe øget synergi både ift. oplevelsen for de mange deltagere og for forretningsmuligheder og samarbejdspartnere.

Det er naturligvis stadig den samme oplevelse, som Aller Kvindeløbet giver deltagerne til maj. Det er fortsat et løb med fokus på fællesskab, samvær og en dag fyldt med smil, hvor man kan trække stikket og være sammen i nuet. Men ”Aller Kvindeløbet” vil omfavne og appellere til en langt større målgruppe og samle hele familien, venindegruppen og mennesker på tværs af alder og løbeerfaring.

Ved eventen vil der være noget for enhver, om man er der for hyggen, samværet og de lækre produkter, eller har købt de nyeste løbesko og jagter en god tid på en af de mange flotte ruter.

Foto: ABW

Efter Næstved indtager ”Aller Kvindeløbet” Herning og Viborg.

Ruter:
3 km (gå) – ny distance
5 km (gå)
5 km (løb)
10 km (løb)

Billet og pris:
Bestil senest den 31. januar 2020 og få billetten til Early bird-pris på 219 kr. + gebyr (normalpris: 299 kr. + gebyr).

Billetten inkluderer:
Startnummer – til 3 eller 5 km gåtur, 5 eller 10 km løb.
Flot New Balance løbe T-shirt til værdi af 300 kr.
Lækker specialdesignet goodiebag fra Second Female med full size produkter og prøver fra samarbejdspartnere til værdi af 700 kr.
3 mdr. fri adgang til over 250 danske og internationale magasiner og -ugeblade i appen Pling.
Registrering af din personlige tid.

For mere information klik her.