Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/11/25 til 2019/12/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Segways stjålet – pas på hæleri
En håndfuld Segways og nogle el-løbehjul er blevet stjålet fra en bygning på Åderupvej i Næstved. Tyveriet er sket mellem søndag klokken 12 og mandag klokken 8.30. Politiet hører gerne fra folk, der kan have set noget eller ellers har oplysninger om tyveriet. Samtidig opfordrer politiet til at være meget opmærksom, hvis man får tilbudt fx en Segway eller et el-løbehjul til spotpris.

Du bærer i øvrigt selv ansvaret for, at du ikke køber stjålne varer, og derfor er det vigtigt, at man sikrer sig de rigtige oplysninger om varen, så man ikke risikerer at blive sigtet for hæleri. Spørg fx efter de originale kvitteringer eller prøv at få at vide, hvor varen kommer fra. Få altid en kvittering og legitimation med navn og adresse på sælgeren. Er du i tvivl, eller er der noget, som virker mærkeligt ved handlen, så kontakt politiet.

NÆSTVED: Stort kanonslag afhentet af bomberyddere
I går lidt før klokken 13 fandt en mand et stort kanonslag på størrelse med en køkkenrulle, der lå på Fiskerhusvej i Næstved. Han vidste heldigvis, hvad det rigtige var at gøre i situationen, så han ringede til politiet og lod være at undersøge det store kanonslag yderligere. Forsvarets bomberyddere (EOD) blev tilkaldt, og kort efter kom de og tog kanonslaget med til destruktion. Politiet advarer i den forbindelse om ulovligt fyrværkeri. Det kan give store skader og er i værste fald livsfarligt. Kontakt politiet, hvis du finder fyrværkeri, du har mistanke om er ulovligt.

NÆSTVED: Tre kvinder sigtet for butikstyveri
I fredags klokken 18.38 opdagede en vagt, at fire kvinder var i gang med at stjæle varer fra en tøjforretning i Næstved Storcenter. Vagten fik fat i tre af kvinderne, mens den fjerde stak af. Kvinderne havde skåret inderforet op i deres jakker, og her havde de gemt en del varer. Politiet blev tilkaldt og de tre kvinder blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Kvinden, der stak af, efterlod noget id, så politiet har en god formodning om, hvem hun er. De to af kvinderne var fra Skælskør, og de andre to har ingen fast adresse.

NÆSTVED: Brand i industribygning
Klokken 19.49 onsdag aften fik politiet meddelelse om, at der var udbrudt en større brand i en industribygning på Åderupvej i Næstved. Mens slukningsarbejdet stod på, var Åderupvej spærret mellem Vordingborgvej og Ærøvej. Heldigves kom ingen til skade ved branden, der nu skal undersøges nærmere af politiet brandteknikere for at finde frem til brandårsagen.

NÆSTVED: Stjal kabler på ATV
Politiet fik torsdag klokken 2.00 en anmeldelse om, at en mand kørte rundt på en ATV mellem Slagelsevej og Gedebjergvej. Han havde en påhængsvogn bagpå og fjernede nogle el-kobberkabler, der lå langs markerne, fordi de netop var blevet taget ned. Et vidne havde set, hvor ATV’en var kørt hen, og det viste sig, at påhængsvognen var blevet efterladt i skovkanten. Stadig med kablerne i. Politiet hører gerne fra vidner, der har set eller hørt en ATV i området mellem Slagelsevej og Gedebjerg natten til torsdag. Ring 1-1-4.

TAPPERNØJE: Kænguru på springtur
I disse julefrokosttider kunne man måske tro, at når borgerne ringer for at anmelde løse dyr, så handler det mest om lyserøde elefanter. Men sådan er det faktisk ikke – og slet ikke i dette tilfælde. En bekymret borger havde nemlig i går klokken 9.24 spottet en lille kænguru tæt på motorvejen ved Tappernøje, og han var bange for, at den kunne blive kørt ned. Politiet fik hurtigt fundet frem til kænguruejeren, der boede i nærheden, og hun kunne klokken 12.58 fortælle, at kænguruen var vel hjemme igen efter endt springtur.

NÆSTVED: To sigtet for tyveri
En 46-årig kvinde fik søndag eftermiddag stjålet sin taske fra et værtshus i Næstved. Tasken indeholdt både kontanter, personlige papirer og et betalingskort. Kortet blev imidlertid brugt flere gange søndag aften i en slikbutik i byen. Politiets efterforskning førte mandag frem til anholdelse af to mænd på henholdsvis 46 og 73. De blev begge sigtet for tyveri og løsladt igen efter afhøring.

NÆSTVED OG VORDINGBORG: Tryg julefrokost
Det er jul, og med julen følger et væld af festlige julefrokoster. Politiet var derfor på patrulje fredag aften i både Vordingborg og Næstved, hvor de fra kl. 18 til et godt stykke ud på natten var forbi mere end 30 forskellige cafeer og diskoteker. Der var generelt god stemning og mange mennesker i byen, og alt forløb som det skulle.

NÆSTVED: Uden kørekort i stjålet bil
Søndag klokken 0.18 standsede politiet en 18-årig mand fra Næstved, der kom kørende uden for politistationen på Parkvej i Næstved. Den 18-årige havde ikke noget kørekort, og det viste sig, at han havde taget bilen uden ejerens vidende og tilladelse. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret og for tyveri af bilen.

NÆSTVED: Uro i Grønnegade
Natten til søndag var politiet til stede i Grønnegade, og en 18-årig mand fra Næstved besluttede sig for at kommentere politiets arbejde og råbte
fucking racister efter betjentene. Den 18-årige blev anholdt klokken 1.05 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen, hvor han dampede lidt af, inden han blev løsladt igen klokken 4.50.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Halfdan Rasmussens vej Villa Fredag klokken 12.00-mandag klokken 13.00 Ikke opgjort endnu
Fensmark Ellegårdsvej Hus Fredag klokken 9.30-17.50 To pc’er af ukendt fabrikat og smykker
Holme-Olstrup Løgparken Hus Fredag klokken 13.00 – lørdag klokken 20.25 Ikke umiddelbart stjålet noget
Holme-Olstrup Løgvej Hus Fredag klokken 16.15-22.00 Smykker og kontanter
Næstved Satellitvej Hus Fredag klokken 15.40-23.15 Kontanter, smykker og en bærbar pc af mærket HP
Næstved Trettenstykkerne Hus Fredag klokken 12.00 – lørdag klokken 8.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Tappernøje Stavnstrupvej Hus Søndag klokken 4.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sandved Hårslevvej Landejendom Torsdag klokken 8.15-14.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Skovbrynet Lejlighed Mandag klokken 17.45-17.55 Ikke umiddelbart stjålet noget
Toksværd Hesselvej Hus Mandag klokken 11.15-21.05 Kontanter i euro, samlemønter og et armbåndsur af mærket Hugo Boss
Toksværd Thyrasvej Hus Mandag klokken 16.32-17.55 To iPads og skåle fra Georg Jensen
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag klokken 5.30-23.00 Tre ure af ukendt mærke
Toksværd Tokesvej Hus Onsdag klokken 13.00 – fredag klokken 12.25 Pc af ukendt mærke, et smykkeskrin julepynt

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Næstved Havnegade Tirsdag klokken 01.27 26-årig mandag fra Holmegaard Spirituskørsel
Næstved Farimagsvej Søndag klokken 5.26 23-årig mand fra Haslev Spirituskørsel
Næstved Toldbodgade Søndag klokken 4.33 24-årig mand fra Ishøj Spirituskørsel
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 0.29 55-årig kvinde fra Næstved Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fuglebjerg Slagelsevej Onsdag klokken 20.55-23.25 Laser 8 80 122 Syv klip
Herlufmagle Fensmarkvej Fredag klokken 8.30-10.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
40 0 80 km/t
Næstved Øverup Alle Fredag klokken 10.10-14.30 ATK 679 83 50 km/t 78 km/t 12 klip

 

Del på sociale medier