Der var stjernedrys og sveddryppende pander på programmet, da 24 anbragte børn og unge tirsdag krydsede ketcher med verdensstjernen Caroline Wozniacki. e-Boks og organisationen Børnehjælpsdagen afholdt traditionen tro en tennis-event for 5. år i træk for at inspirere de anbragte børn til mere fysisk aktivitet i hverdagen.

Det var på mange måder en begivenhedsrig dag hos KB Tennis. Glade børn og store smil. Træningstøj og sved på panden. Duel og stjernestatus. Alt dette dannede rammen om en helt særlig event arrangeret af e-Boks og organisationen Børnehjælpsdagen, hvor 24 anbragte børn og unge, der bor i plejefamilie eller på et opholdssted, svingede ketsjeren i intens duel mod verdensstjernen, Caroline Wozniacki.

Viktor og Caroline. Foto: Kim Agersten

I duel med Wozniacki
12-årige Viktor fra Næstved var én af de 24 deltagere, der fik lov at kridte tennisskoene og dyste mod den danske tennisstjerne. Han har set frem til at lære nogle tips og tricks af Caroline.

− Det var sjovt at være med, men også lidt underligt, fordi Caroline er en verdensstjerne. Jeg var lidt nervøs for at møde hende, men det gik super fint. Hun har lært mig, at man ikke skal give op, men bare klø på, så man kan blive endnu bedre, fortæller Viktor efter mødet med sit store idol.

De deltagende børn bor alle i plejefamilier eller på institutioner rundt om i landet.

Sport øger trivsel og personlig succes
Igen i år havde eventen fokus på at inspirere de anbragte børn til mere fysisk aktivitet i hverdagen. Et særligt fokus er at vise og italesætte, at man kan opnå større mål og drømme indenfor en sportsgren, som for eksempel tennis, ved at sætte sig delmål. Disse delmål øger chancen for “små sejre”, som kan give fornyet energi og motivation. Noget børnene kan bruge i livet generelt.

Caroline Wozniacki fungerede som rollemodel og inspiration for de unge, der i særlig grad kan have brug for motivation og et ekstra skulderklap til at nå i mål med deres drømme:

− Det er femte år i træk, at jeg mødes med børnene, og det er en dag, jeg hvert år ser frem til.
Jeg synes, børnene er mega seje og modige, at de tør møde op og kaste sig ud i en sportsgren,
som de måske ikke før har prøvet. Udover at vi hygger os og har det sjovt sammen, så håber jeg også, at jeg kan være med til at vise, at det er vigtigt i livet at turde tage springet, at tage det første skridt i en retning og sætte sig nogle delmål. Og så huske at nyde de små sejre undervejs, som jeg selv i min tenniskarriere har gjort, siger Caroline Wozniacki.

En oplevelse for livet
Det er femte gang, Caroline Wozniacki afholder eventen sammen med sin danske sponsor, e-Boks, der også støtter organisationen Børnehjælpsdagen. Hos e-Boks glæder man sig over at gentage succesen, og at super-serveren endnu engang gav børnene en oplevelse for livet.

− Vi er glade for, at vi for femte år i træk kan bringe Caroline og børnene sammen om tennis og forhåbentligt give børnene en hel særlig oplevelse. Flere af børnene er kommet igen og flere er endda startet på at spille tennis. Det er så skønt at følge denne udvikling hos børnene, og vi
håber, at arrangementet kan bidrage til endnu mere motivation hos det enkelte barn, siger
Susanne Søndahl Wolff, kommunikationsdirektør i e-Boks.

 

 

Del på sociale medier