Talentskolens Kunstlinje åbner deres helt eget projektrum på Rønnebæksholm med udstillingen Lig’ på trapperne lørdag d. 16. november kl. 14.00-16.00

Talentskolens projektrum bliver et eksperimenterende udstillingssted med skiftende udstillinger, performances og talks. Det er de unge talentelever selv, der kuraterer, udstiller og formidler. Åbningsudstillingen Lig´på trapperne tager afsæt i elevernes samarbejde med billedkunstner
Ann Louise Andersen og undersøgelsen af det at indtage et rum installatorisk og tænke stedspecifikt. Eleverne præsenterer individuelle værker fra lyserøde skumskyer og ballonbassiner til lolitadukker af beton og Grundtvigs genfærd.

Åbningsprogrammet byder på velkomst ved Talentskolens leder Sigrid Abrahamsen og afdelingsleder for Kunstlinjen Jette Ellgaard, Leder af Rønnebæksholm, Lotte Juul Petersen, en performance og værkpræsentationer fra eleverne.

Projektrummet findes på 1. salen i Kunsthal Rønnebæksholms Østfløj og udstillingen er åben i kunsthallens øvrige åbningstid åbningstider, fra tors.-søn. kl. 12-17, og frem til d. 26. januar 2020

Del på sociale medier